10 Ιουν 2012

"Φαβορί" η Κροατία, 3+ για Ιρλανδία...


Οι άσοι της Γερμανίας και της Νιούελς, μαζί με το σπουδαίο διπλό της Ατλέτικο Μινέιρο, ήταν οι τρεις απ' τις βασικές επιλογές που πέρασαν απ' το πρόγραμμα του Σαββάτου. Δεν αρκούσαν όμως γιατί ούτε η Ολλανδία νίκησε, ούτε η Μπόκα, ούτε πλησίασαν καν στο over τόσο η Βαρέζε όσο και οι Γερμανοί. Έτσι, παρότι και στο σύνολο των προτάσεων υπήρξαν κάποιες επιτυχίες, ο απολογισμός της βραδιάς (που θα γίνει αναλυτικά σε άλλο χρόνο) προέκυψε αρνητικός. Μοναδική μας σοβαρή παρηγοριά το γεγονός ότι σκόραρε ο Γκόμες απ' το πρώτο ματς κι έβαλε τη μαγιά για το στοίχημα διαρκείας που στηρίξαμε πάνω του. Προχωράμε τώρα στο ξεδίπλωμα των αποδόσεων της Goalbet για το πρόγραμμα της Κυριακής, προκειμένου να κάνουμε τις στοιχηματικές προσεγγίσεις μας...



ΙΣΠΑΝΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ
Σαφώς φαβορί οι Ισπανοί και με γοητευτικό τον άσο του 1.80! Όμως δεν πρέπει να αγνοούμε ότι: α) Όλες οι ομάδες έχουν κάνει επιστημονική σπουδή πάνω στον τρόπο αντιμετώπισης του παιχνιδιού της Μπάρτσα και κατ' επέκταση της Ισπανίας, β) Η Ιταλία παρατάσσεται ανασταλτικά με βάση την απροσπέραστη φέτος άμυνα στη Γιουβέντους, γ) Στην πρεμιέρα του περασμένου Μουντιάλ οι Ισπανοί παρουσιάστηκαν αρκετά "μπλαζέ", με αποτέλεσμα να χάσουν απ' την Ελβετία και δ) Οι Ιταλοί και στην χειρότερη κατάσταση (όπως παρουσιάζονται τώρα), παραμένουν Ιταλοί... Όλα αυτά σημαίνουν για μένα πως δεν πρέπει να αγνοηθεί το Χ του 3.46, έστω και σαν απλή κάλυψη. Από κει και πέρα, η γενικότερη παρουσία των ομάδων, όπως και τα λοιπά δεδομένα, δείχνουν πως ο αγώνας τείνει στο under του 1.50 κι όταν η ομάδα του Ντελ Μπόσκε πετυχαίνει μόνο ένα γκολ, σκοράρει συνήθως ή ο Τόρες ή ο Ινιέστα.

ΙΡΛΑΝΔΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ
Ανίκητοι για χρόνο οι μαχητές Ιρλανδοί του Τραπατόνι, επιτρέπουν την αίσθηση του λάθους απ' την πλευρά των "μπουκ", στην ανάδειξη της Κροατίας σε φαβορί. Αυτό σημαίνει βέβαια πληρωμένη διπλή του 1Χ (3.74 και 3.13 αντίστοιχα), καθώς, κατ' αντιστοιχία, το συγκρότημα του Μπίλιτς κάθε άλλο παρά πείθει για την αξιοπιστία και την σταθερότητά του. Κατά τ' άλλα, under κι εδώ, σε απόδοση 1.44, χωρίς να ρισκάρουμε σε σκόρερ, παρά μόνο στο σύνολο των 0-1 γκολ του 2.70!

ΑΡΕΣΟΥΝ επίσης στο blog μας οι άσοι των Βαγιαδολίδ (1.61), Τίγκρε (2.04), το διπλό της Βάσκο Ντε Γκάμα (2.46), το ξερό Χ στο Σάο Πάολο-Σάντος (3.42) και το goal/goal στο Βανκούβερ-Χιούστον (1.83). Τέλος, μην αγνοήσετε το πιθανό διπλό του αναβαθμισμένου Μπενίν (2.78) στη Ρουάντα, που δεν θα το βρείτε στον ΟΠΑΠ.

-Για κάποιον φίλο που θέλει ντε και καλά να του δώσω τριάδα εκτός Euro (όπου παντού, τα πάντα παίζονται μονά), θα του πω Βαγιαδολίδ, Βάσκο και Χ της Σάντος, με όσο ρίσκο εμπεριέχουν τόσο σημαντικές αποδόσεις σαν τις δύο τελευταίες. Αν δε θες να ρισκάρεις φίλε μου την ισοπαλία, τι να σου πω... Παίξε την Ουρουγουάη στο 1.30 με το ελλιπέστατο Περού. Τη γκέλα την έκανε με τη Βενεζουέλα και δεν την επαναλαμβάνει...

-Όσοι ασχολείστε, με το live, να 'χετε κατά νου ότι αν πλησιάσει το 70'-80' στην "εξάποντη" μάχη της Τίγκρε με τη Σαν Λορέντζο και το ματς είναι στο ένα γκολ διαφορά, δεν θα 'ναι κακό να πέσει κανένα ψιλό στην ισοφάριση. Υπάρχει ένα μακρινό αλλά περίεργο σενάριο, με βάση πολλά άλλα αποτελέσματα, που λέει ότι ο βαθμός μπορεί να ευνοεί και τους δύο. Προσωπικά δεν το πιστεύω, αφού έχω δει τους γηπεδούχους και παρατήρησα τι θα πει γυάλισμα στο μάτι, αλλά είμαι υποχρεωμένος να σας το παραθέσω.

* Κάντε από εδώ της εγγραφή σας στην Goalbet, μέσω του tsoumbox.blogspot.com κι εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα live στοιχηματισμού!      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου