15 Ιουν 2012

Πολλά τα "Χ" και μετά την... αποΧή!



Όταν ποντάρεις σε "βραδιά ισοπαλιών" και δεν έρχεται καμία, δεν έχεις παρά να κάνεις μια 24ωρη αποχή μπας και στανιάρουν νους και ηθικό. Χθες λοιπόν αποφάσισα να απέχω απ' τα... κοινά κι έπαιξα μόνο για πάρτη μου. Το 'χω ξαναδοκιμάσει το κόλπο σε περίοδο κάθετης πτώσης και τότε έπιασε με το... απόλυτο. Στην προκειμένη περίπτωση πάλι έπιασε, με τη διαφορά ότι φοβήθηκα να βάλω τη Μπόκα σε τριάδα και την πάτησα, περνώντας 3/4. Για του λόγου το αληθές, θα δείτε παρακάτω τα τεκμήρια της... παλινόρθωσης του blog ενόψει μιας βραδιάς άκρως ενδιαφέρουσας σαν τη σημερινή, με σπουδαίες αποδόσεις στην Golabet, δεδομένου ότι όλα τα ματς είναι αμφίρροπα. Πάμε να δούμε για τι πράγμα ακριβώς μιλάμε...



Κατ' αρχάς, να μην ξεχάσω τα τεκμήρια που υποσχέθηκα και τα οποία αποδεικνύθουν ότι επανήλθα μεν στα θετικά πρόσημα, αλλά δεν απέφυγα το λάθος που κατά τα άλλα συνιστώ στους άλλους να αποφεύγουν. Να τι εννοώ:

Πάνω το σωστό και κάτω το... λάθος!

Πάμε λοιπόν στα σημερινά, όπου θα παραθέσω τις εκτιμήσεις μου χωρίς πολλά σχόλια:

ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ: Ξεκινάω απ' το goal/goal (1.83), προχωράω στο over (2.15), ειδικά για όσους πιστεύουν πως θα υπάρξει νικητής σ' ένα ματς στο οποίο το διπλό έπεσε στο 1.99! Γι' αυτό άλλωστε και το αποφεύγω, προτείνοντας το Χ (3.26) για σύστημα με λάθη, το οποίο και θα δείτε παρακάτω πως έχει ψωμί...

ΣΟΥΗΔΙΑ-ΑΓΓΛIΑ: Εδώ πληρώνω το Χ2 (3.20 & 2.35), δεδομένου ότι πιστεύω μεν στην αποτελεσματικότητα αυτής της νέας Αγγλίας, με την αμυντική τακτική και την σκοπιμότητα ως βασικό στοιχείο του πλάνου της, αλλά κολλάω στην αρνητική της παράδοση με τους Σουηδούς. Για οτιδήποτε περισσότερο, οφείλουμε κι εσείς κι εγώ να περιμένουμε το αποτέλεσμα του απογευματινού αγώνα, ώστε να προσδιοριστεί επακριβώς ο στόχος των δύο αντιπάλων και το μέγεθος του ρίσκου που είναι διατεθειμένες να πάρουν.

ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ-ΝΙΟΥΕΛΣ: Μια φορά την πάτησε η Νιούελς, όταν της ανέτρεψε το 0-2 σε 3-2 η Σαν Λορένζο. Αν προηγηθεί πάλι, το διπλό (2.42) έχει τον πρώτο λόγο και το Χ (3.03) παίζεται ή σαν απλή κάλυψη ή στα ζητούμενα που ανέφερα παραπάνω.

ΑΒΑΪ-ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ: Απ' τη στιγμή που ο άσος βγαίνει ως φαβορί (2.42), πληρώνεται κι εδώ  το Χ2 (3.22 & 2.78), όσο τουλάχιστον η Αμέρικα μένει αήττητη στην κορυφή κι έχει πάρει εκτός έδρας ακόμη και ματς που το τελείωσε με 9 παίκτες!

ΣΑΟ ΚΑΕΤΑΝΟ-ΑΜΕΡΙΚΑ ΝΑΤΑΛ: Η μόνη διαφορά με το πιο πάνω ζευγάρι, είναι η ενισχυμένη αξιοπιστία του γηπεδούχου. Εδώ λοιπόν θα μείνουμε στο Χ (3.25), που θ' αφήσει ευχαριστημένους και τους δύο.

* Στην Ιαπωνία, η Σεντάϊ παίζεται και over (1.60) με το Σαπόρο, όπως και η Ιβάτα (1.65) με την Κόμπε, αν φυσικά ζητάμε κάτι περισσότερο απ' την απόδοση των άσων (1.23 & 1.58 αντίστοιχα), που θεωρητικά προσφέρονται ως βάση! Τέλος, αν από το πρόγραμμα του συγκεκριμένου πρωταθλήματος (παίζουν νωρίς το Σάββατο) διακρίνουμε κάτι ενδιαφέρον, θα το ανεβάσουμε κατά τα ξημερώματα... 

 * Κάντε από εδώ της εγγραφή σας στην Goalbet, μέσω του tsoumbox.blogspot.com κι εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα live στοιχηματισμού!      







2 σχόλια:

  1. Παλι βουλωμενο γραμμα διαβασες με την Ουκρανια και μας εστειλες για τα καλα στον κουβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή