19 Ιουν 2012

Περνάνε, νικάνε δε νικάνε...


Όταν επιμένω πως σημασία έχει το  σωστό διάβασμα του αγώνα, με την ελπίδα να κάτσει και το σημείο, ξέρω τι λέω. Μέσα σ' ένα διήμερο η δικαίωση ήρθε πανηγυρικά, μια με τη θετική και μια με την αρνητική της αμφίεση. Όπως δηλαδή προσεγγίσαμε απόλυτα σωστά ως προς τη μορφή τους τα ματς της τελευταίας αγωνιστικής του 2ου ομίλου και πήγαμε ταμείο, έτσι λαθέψαμε εντελώς στα χθεσινά και κουβαδιαστήκαμε. Ναι μεν πέρασε η Ιταλία, αλλά ούτε αυτή, ούτε η Ισπανία, ούτε η Κροατία είχαν καμία όρεξη για over. Όργιο συντηρητισμού ο Ντελ Μπόσκε, έπαιζε άμυνα δια της κατοχής μπάλας, την ώρα που ο Μπίλιτς το 'παιζε Ρεχάγκελ, στοχεύοντας στο κλέψιμο της νίκης μόνο στο τελευταίο τέταρτο... Ας ελπίσουμε να μην την πατήσουμε έτσι και σήμερα, καθώς οι αποδόσεις της Goalbet μας επιτρέπουν να ευελπιστούμε και σε καλά κέρδη...



ΣΟΥΗΔΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ
Εκτός του ότι άρεσαν ως ομάδα, οι Γάλλοι έχουν και το σημαντικότερο κίνητρο... Να κερδίσουν έναν τελειωμένο αντίπαλο (του οποίου πολλοί παίκτες θα συνεχίσουν τις υποχρεώσεις τους στο σουηδικό πρωτάθλημα), ώστε να τερματίσουν πρώτοι στον όμιλο και ν' αποφύγουν στην επόμενη φάση την Ισπανία. Αυτό σημαίνει πως το διπλό (1.72) έχει τον πρώτο λόγο και μας αρκεί...

ΑΓΓΛΙΑ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ
Πάμε ευθέως με την αν όχι καλύτερη, σίγουρα πληρέστερη και πιο νεανική ομάδα, η οποία συν τοις άλλοις παίζει για δύο αποτελέσματα... Πιο αναλυτικά, αφού συμφωνήσω πως είναι πολύ πιθανό ένα παιχνίδι υπομονής, που μας δίνει Χ ημίχρονο (2.10), δύο είναι τα ενδεχόμενα στην επανάληψη... Ή ανοίγονται οι Ουκρανοί απέναντι στην καλή εγγλέζικη άμυνα και την πατάνε κάποια στιγμή δεχόμενοι καθοριστικό γκολ στην κόντρα, οπότε πάμε στον άσο (2.05) ή το ματς μένει στην ισοπαλία (3.34), την οποία προτείνω όμως μόνο για απλή κάλυψη. Είναι βλέπετε που εκτός των άλλων, πιστεύω πολύ και στην επιστροφή του φρέσκου πλέον Ρούνεϊ, ο οποίος πληρώνει 2.65 για ένα του γκολ!

ΕΚΤΟΣ EURO και δη στη Β' Βραζιλίας, είναι γεγονός πως έχουμε να κάνουμε με δύο ισχυρά φαβορί κι έναν ικανότατο αντίπαλο. Επειδή Αμέρικα Μινέιρο και Αμέρικα Νατάλ έκαναν μαζί εκτός έδρας την πρώτη τους ήττα, δεν σημαίνει πως δεν θα συνεχίσουν το απόλυτο της έδρας τους, ώστε να παραμείνουν σε επιδόσεις κορυφής. Οι άσοι τους λοιπόν, απέναντι σε βατούς αντιπάλους (ειδικά η Νατάλ) πληρώνουν 1.55 και 1.50 αντίστοιχα, την ίδια ώρα που η φόρμα της Σάο Καετάνο μας επιτρέπει να την στηρίξουμε στην έδρα της Ρεγκάτας μ' ένα αρκετά προσοδοφόρο - ακόμη και πληρωμένο - Χ2 (3.23 & 2.67)!

* Κάντε από εδώ της εγγραφή σας στην Goalbet, μέσω του tsoumbox.blogspot.com κι εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα live στοιχηματισμού!    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου