8 Ιουν 2012

Ελλάδα, Γκέκας και Ρωσία, που πήρε τον... ανήφορο!


Όπως καταλάβατε, χθες άραξα για να ηρεμήσω... Θέλω τόσο πολύ ν' αφήσω πίσω μου την τελευταία καταστροφική εβδομάδα, που για πρώτη φορά δεν θέλω να κάνω έστω επιγραμματικό απολογισμό της προχθεσινής χασούρας. Σε λίγο - άλλωστε - ξεκινάει Euro, η Goalbet δίνει πολλές και ενδιαφέρουσες σε απόδοση επιλογές για τα ματς της πρεμιέρας και θα τιμήσουμε κάποιες απ' αυτές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αγνοούμε και τα επίσημα ματς που επίσης διεξάγονται σήμερα και νωρίς το πρωί του Σαββάτου σε άλλες γωνιές της γης! Έχουμε και λέμε...



ΠΟΛΩΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ
Πάμε με τη "γαλανόλευκη" όχι για πατριωτικούς ή συναισθηματικούς λόγους. Μιλάω πάντα ποδοσφαιρικά και στη βάση της στοιχηματικής αξίας... Από που προκύπτει - πλην του στοιχείου της έδρας - ότι οι οικοδεσπότες είναι καλύτεροι απ' την ομάδα του Σάντος; Από πουθενά, συν ότι θα 'χουν μαζί τους αντίβαρο στον ενθουσιασμό, τόσο το άγχος όσο και τον φόβο της αποτυχίας. Όλα αυτά σημαίνουν ότι απ' τον άσο που ανέβηκε στο 2.04, εξακολουθώ να προτιμώ το Χ του 3.21, φτάνοντας για κάλυψη ως το διπλό του 4.09 (στον ΟΠΑΠ 3.85)! Ενημερωτικά, για όσους ενδιαφέρονται, η διπλή ευκαιρία στο Χ2 βγαίνει στο 1.80. Στο μεταξύ, όλοι το 'χουν για κλειστό ματς και μαζί κι εγώ. Τολμάω μάλιστα αντί να περιοριστώ στο φτωχό under του 1.40, να πάω στο 0-1 γκολ του 2.25, αφού δεν βλέπω κανέναν να ρισκάρει σε επιθετικότητα! Τέλος, αν είναι να σκοράρει η Εθνική μας σε όποια στιγμή και οσαδήποτε γκολ, στις κόντρες λέω πως Γκέκας (4.00) ή Σαλπιγγίδης (6.00) είναι οι επικρατέστεροι, ενώ κάποιοι λένε και για Καραγκούνη, λόγω... παράδοσης (και σουτ σε κλειστή άμυνα) που δίνει 10.00... (σ.σ. εννοείτε πως πρώτα περιμένουμε να δούμε ποιοι ξεκινάνε)...

ΡΩΣΙΑ-ΤΣΕΧΙΑ
Υπάρχει φαβορί και το λένε η πορεία των προκριματικών, η παρουσία στα φιλικά και τα ρόστερ. Μένω λοιπόν στον άσο που έφτασε όλως περιέργως στο 2.40 (!) στη Goalbet, ξεκινώντας απ' το 2.10 περίπου (2.00 ξεκίνησε στον ΟΠΑΠ και δεν ξέρω αν... μετακινήθηκε). Ακριβώς αυτός είναι ο λόγος που δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε άλλο "ειδικό" στο συγκεκριμένο ματς.

Τέσσερα ακόμη σημεία έρχονται να κλείσουν το σημερινό μενού: Μιλάω για τους άσους τον πιο αξιόπιστων Άρσεναλ Σαραντί (1.89) στην Αργεντινή και Αμέρικα Νάταλ (1.74) στη Β' Βραζιλίας, ενώ έχουν προϋποθέσεις ως εκπλήξεις στο Γιαπωνέζικο Λιγκ Καπ, στο διπλό, οι Γιούμπιλο Ιβάτα (2.56) και Τόσου (2.79), καθώς παίζουν φορμαρισμένες και με στόχο, σε αδιάφορες έδρες.

* Κάντε από εδώ της εγγραφή σας στην Goalbet, μέσω του tsoumbox.blogspot.com κι εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα live στοιχηματισμού!       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου