19 Ιουν 2012

Με φοβίζουν τα ίδια λάθη...


Τα μάθατε, έ; Στα Γιάννενα ο Κολοβέτσιος! Και ναι, δεν έχασε η βενετιά... βελόνι, όπως είμαι βέβαιος πως θα πουν κάποιοι! Σίγουρα όμως η ΑΕΛ έχασε ένα της κεφάλαιο, γιατί - πολύ φοβάμαι - πως εξακολουθεί να αξιολογεί τους παίκτες με χαρτί, μολύβι κι αποκλειστικό γνώμονα την αγωνιστική προσφορά που εκτιμά ότι μπορεί να αναμένει απ' τον καθέναν. Στο ποδόσφαιρο όμως δεν είναι έτσι και το 'χω γράψει πάμπολλες φορές... 



Στον συγκεκριμένο χώρο λαμβάνεις υπόψη συμπεριφορές, παρουσία στ' αποδυτήρια, ήθος, απήχηση σε συμπαίκτες και κόσμο, χημεία με προπονητή και πολλά ακόμη, πριν καταλήξεις στην τιμή του καθενός. Την ώρα λοιπόν που ο μικρότερος αρχηγός φεύγει και είναι στον αέρα οι άλλοι τρεις, ο Πηλαδάκης οφείλει επιτέλους να καταλάβει ότι σε κάποιες περιπτώσεις χάνοντας έναν παίκτη, που αγωνιστικά είναι βέβαιο πως μπορεί να αναπληρωθεί, ρισκάρει πολλά περισσότερα!

Στο άμεσο μέλλον οι συγκεκριμένες σκέψεις μου θα αναπτυχθούν σε όλο τους το εύρος, ξεκινώντας απ' το μέγα λάθος της φυγής παιδιών και παικτών σαν τον Κοτσόλη, τρια χρόνια πριν... Γιατί, δυστυχώς, με φοβίζουν όσοι με κάνουν να αισθάνομαι πως δεν μαθαίνουν απ' τα λάθη τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου