27 Ιουν 2012

Πορτογάλοι βάλτε ένα goal/goal...


Την ώρα που η κυβέρνηση Σαμαρά πήρε σβάρνα τον έναν μετά τον άλλον τους ανθρώπους του οικονομικού επιτελείου των Σημίτη-Παπαντωνίου και τους ρωτάει αν θέλουν να γίνουν "τσάροι" σε καιρό "δημοκρατίας" κι η Μέρκελ... ρισκάρει, λέγοντας πως η Γερμανία θ' αλλάξει οικονομική πολιτική "μόνο πάνω απ' το πτώμα της", στο στοίχημα σκάει το ένα κανόνι μετά το άλλο... Οι δήθεν "άχαστοι" χαμηλοί άσοι της Τίγκρες την Κυριακή, του Ελσίνκι τη Δευτέρα, της Γκοϊάς την Τρίτη και πάει λέγοντας, μας στέλνουν μήνυμα επιστροφής στις ρίζες της στοιχηματικής φιλοσοφίας, που ορίζει την στοιχηματική αξία ως υπ' αριθμόν ένα κριτήριο. Ψυχραιμία και καθαρό μυαλό θέλει το πράγμα και θ' ανακάμψουμε σύντομα... Γιατί όχι κι από σήμερα, αφού εκτιμήσουμε φυσικά ανάλογα τις αποδόσεις της Goalbet...



Κι αναφέρομαι αρχικά στον μεγάλο αγώνα Ισπανίας-Πορτογαλίας. Δε λέω, οι Ισπανοί είναι φαβορί κι έχει νόημα το 1.96 στον άσο (με απαραίτητη κάλυψη στο Χ του 3.31), αλλά μέχρι στιγμής σ' όλα τα ματς πλην εκείνου με την Ιρλανδία, παίζουν με τη φωτιά. Κάποιοι λένε πως θα σοβαρευτούν σε ημιτελικό και τελικό, αλλά εγώ οφείλω να λάβω υπόψη ότι οι Πορτογάλοι είναι πιο σοβαροί από ποτέ απ' την αρχή της διοργάνωσης. Αντιστάθηκαν κι ατύχησαν με τη Γερμανία, γύρισαν την κατάσταση όταν τους στράβωσαν τα ματς με Δανία και Ολλανδία κι επέμειναν σε ορθόδοξο ποδόσφαιρο με την Τσεχία ακόμη και στο τελευταίο δεκάλεπτο. Με όλα αυτά υπόψη, δεν σας κρύβω πως ξεκίνησα με γνώμονα το under, αλλά το 1.49 είναι πολύ λίγο μπροστά στο 2.25 του goal/goal, όταν ο Ρονάλντο θα προσπαθεί να μπουκάρει έχοντας απέναντί του τον Αρμπελόα (κι ο Νάνι τον Άλμπα)! Σημειώνω πως αν πιστεύεται στην πρόκριση της Πορτογαλίας, θα βρείτε στο 2.75 τον αποκλεισμό των Ισπανών στα ημιτελικά με οποιονδήποτε τρόπο... 

Από κει και πέρα, ο πρώτος τελικός του Λιμπερταδόρες μεταξύ Μπόκα-Κορίνθιανς, έχει όντως όλες τις εγγυήσεις για να οδηγηθεί στο under του 1.50, το οποίο και δέχομαι γιατί αντίθετα απ' το προαναφερόμενο ματς του Euro, δεν μπορώ να βρω επιχειρήματα για να στηρίξω οποιαδήποτε άλλη επιλογή. Αν τώρα κάποιος θέλει οπωσδήποτε ένα σημείο κι εδώ ο άσος του 1.91 (χωρίς να ξεχνάμε και πάλι την κάλυψη του Χ στο 3.23), έχει σχετικό προβάδισμα. 

Υ.Γ. Κι όμως τα play offs της Football League φτάνουν στο τέλος τους, χωρίς να 'χω κάνει μια καθαρή στοιχηματική επιλογή επάνω τους. Κι επιμένω... Πολλοί, πάρα πολλοί οι αστάθμητοι παράγοντες! 

* Κάντε από εδώ της εγγραφή σας στην Goalbet, μέσω του tsoumbox.blogspot.com κι εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα live στοιχηματισμού!    
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου