22 Ιουν 2012

Στο under κάνουν... ταμείο οι πιθανότητες!


Θετικός ήταν ο συνολικός απολογισμός της χθεσινής βραδιάς (4/6 με μέση απόδοση της τετράδας 1.79), κατά την οποία αποθεώθηκε ο τίτλος του κειμένου με το οποίο διατυπώσαμε την προσέγγισή μας για το ματς της Πορτογαλίας (2/3). Ας όψεται το δοκάρι στο 45', που μας στέρησε το απόλυτο στο συγκεκριμένο ματς, το οποίο πετύχαμε όμως (2/2) με τη Χάλμσταντ. Έτσι, μόνο το 0-0 της Μπόκα μας άφησε με παράπονο (χαλώντας και τη βασική τριάδα), αλλά αλίμονο αν μέναμε εκεί... Σήμερα (κι ως αύριο το μεσημέρι) η Goalbet μας προσφέρει πληθώρα αγώνων για να ποντάρουμε, με πρώτο και καλύτερο φυσικά το ματς της Εθνικής μας...



ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ
Στο συγκεκριμένο ματς, αν θέλεις οπωσδήποτε ν' ασχοληθείς μαζί του, ή πηγαίνεις με το φαβορί, που δεν έχει στοιχηματική αξία (1.30) ή κάνεις το σταυρό σου και ποντάρεις έστω και ψιλά - για γούστο - στο 5.32 του Χ και στο 11.01 του διπλού. Ωστόσο, θεωρώ πως η σοβαρή στοιχηματική αντιμετώπιση του ματς βρίσκεται αλλού και δη, στη μορφή αγώνα που θα επικρατήσει και η οποία μπορεί να προσδιορίσει το σύνολο των γκολ. Που σημαίνει πως ή πιστεύεις όπως εγώ ότι η Ελλάδα θα το παλέψει το 90λεπτο, ποντάροντας αυτομάτως στο under του 1.95 (ώστε να 'χει και πιθανότητες πρόκρισης) ή δεν θα τα καταφέρει να ελέγχει την ροή, οπότε πας στο over του 1.85. Πάντως, ως τώρα και οι Γερμανοί (για Γερμανοί) έχουν δείξει αρκετό συντηριτισμό, υπομονή και ελεγχόμενη επιθετικότητα στο παιχνίδι τους... Επιπλέον, επειδή ακόμη και στους σκόρερς έχουν ξεφτυλλιστεί οι αποδόσεις των Γερμανών (στο 1.75 ο Γκόμεζ), αξίζει να δούμε την πιθανότητα να βάλουμε έστω ένα γκολ με τον Σαλπιγγίδη (4.75)!

ΓΚΟΥΑΡΑΤΙΝΓΚΟΥΕΤΑ-ΑΒΑΪ
Με έδρα 1-0-1 και συνολική φόρμα 1-0-5, έστω κι αν άλλαξε προπονητή, η Γουαρατινγκουέτα δεν φαίνεται να έχει τα φόντα να φτάσει σε νίκη απέναντι στην άκρως ισσοροπημένη Αβάι, που 'χει εκτός έδρας 1-1-1 (η ήττα απ' την πρωτοπόρο Αμέρικα Νατάλ) και φόρμα 3-1-2. Πάω λοιπόν σ' ένα Χ2 (3.24 & 2.50), που είτε πληρωμένο είτε ως κάλυψη, αξίζει τον κόπο...

ΧΙΡΟΣΙΜΑ-ΟΜΙΓΙΑ 
Παίζουν νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου... Τελευταία η μια βάζει γκολ με το τσουβάλι (16 σε πέντε ματς) κι η άλλη τα δέχεται (11 σε τέσσερα ματς). Επιπλέον, 4-0-2 είναι η φόρμα της Χιροσίμα και 1-1-4 της Ομίγια. Έτσι, όσο μπορεί να έλκει ο άσος του 1.51, άλλο τόσο κι ακόμη περισσότερο, τραβάει την προσοχή το over του 1.61!

- Από κει και πέρα, μόνο ως έκπληξη, αλλά... πιθανή έκπληξη (λόγω και τοπικού χαρακτήρα) μπορούμε να δούμε το πλούσιο Χ (3.46) στο Σεντ Πάτρικς-Μποέμιανς, ενώ με βάση τις έως τώρα επιδόσεις τόσο της επίθεσης όσο και της άμυνας κάθε ομάδας, έχουν την προοπτική τους τα goal/goal σε Ολίμπο (1.83) και Ντροχέντα (1.61), καθώς και το over της Γιουμπίλο Ιβάτα (1.66)... Όπως θα είδατε, τα σημεία γενικώς τα αποφεύγουμε στα αδιάφορα ματς της τελευταίας αγωνιστικής στην Κλαουσούρα και στην επανέναρξη των αγώνων στην Ιρλανδία.

* Κάντε από εδώ της εγγραφή σας στην Goalbet, μέσω του tsoumbox.blogspot.com κι εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα live στοιχηματισμού!   




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου