20 Ιουλ 2012

Γκολ στην Ιρλανδία, "πέφτει" η Βραζιλία...


Ιδανικά ξεκίνησε η... ρισκαδόρικη βραδιά της Πέμπτης, με το 2-1 της Χάκεν, αλλά στη συνέχεια πέσαμε πάνω στην πρώτη νίκη και πρώτη 3άρα (!) της Γκοϊανιένσε (ναι, νίκησε 3-2 στο 83'), καθώς και σ' ένα ακόμη ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών της Κοριτίμπα (έμεινε στο 1-1 στερώντας μας το over), με αποτέλεσμα να προσγειωθούμε ανώμαλα στο 1/3! Ας είναι όμως... Το φεγγάρι είναι καλό και θα κοιτάξουμε να το εκμεταλλευτούμε, χωρίς πολλές "ταρζανιές". Απλά, βάζουμε κάτω πληροφορίες και σε συνδυασμό με τις αποδόσεις της Goalbet ψάχνουμε εύστοχες και προσοδοφόρες επιλογές. Καλή ώρα, σήμερα, θα μας απασχολήσουν όλα κι όλα τέσσερα ματς...



Ξεκινάμε από δύο ιρλανδικά, στα οποία το goal/goal μοιάζει να χαμογελάει και να πληρώνει στο Ντάνταλκ-Ντέρι 1.83 (εδώ σηκώνει ακόμη και over του 2.00) και στο Σέλμπουρν-Ντροχέντα 1.66... Λάβετε υπόψη πως στην τελευταία εξάδα των αγώνων τους, μιλάμε δηλαδή για 24 ματς, όλες μαζί, δεν σκόραραν όλες κι όλες τέσσερις φορές! 

Στη συνέχεια πηδάμε τα... μεσάνυχτα και πάμε στη Βραζιλία, όπου σαφώς ο άσος της Σάο Καετάνο, που έπεσε στο 1.64, είναι ακόμη ο πιο γοητευτικός σε απόδοση σε σχέση με τους υπόλοιπους (Μινέϊρο, Νάταλ). Μόνο η παράδοση κοντράρει τα δεδομένα με τη Μπαρουέρι, αλλά όπως έχω ξαναπεί, κάποιες συγκυρίες είναι ιδανικές για "σπάσιμο"...

Τέλος, αν και πρεμιέρα, λέω να εμπιστευτώ τους γνωρίζοντες τα ρεπορτάζ απ' το Μεξικό, που δίνουν σαφές προβάδισμα στον άσο της Τιχουάνα (1.99), έναντι μιας Πουέμπλα που την έχουν υποψήφια για υποβιβασμό!

* Κάντε από εδώ της εγγραφή σας στην Goalbet, μέσω του tsoumbox.blogspot.com κι εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα live στοιχηματισμού! 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου