26 Ιουλ 2012

Διπλά για πρόκριση και για... λεφτά!


Όσο ωραία είχε ξεκινήσει το περασμένο Π/Σ/Κ, τόσο άσχημα με προσγείωσε (3/6 βασικές επιλογές). Όσοι έμειναν στους άσους, το 'σωσαν το πράγμα (4/6), αλλά όσοι προχώρησαν σε ισοπαλίες και διπλά, ψάχνουν ακόμη μαζί μου να δουν τι έγινε (σ.σ. πέρασε μόνο η Αούστρια κι αυτή χθες, γιατί την Κυριακή το ματς είχε αναβληθεί)! Απ' το πολύ ψάξιμο λοιπόν, δεν έδωσα βάση στο πρόγραμμα του πρώτου μισού της εβδομάδας και καλά έκανα. Ειδικά το περασμένο ξημέρωμα στη Βραζιλία, έμοιαζε με την νύχτα του Αγ. Βαρθολομαίου... Σήμερα όμως, με τον κύριο όγκο των προκριματικών στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ζευγάρια υπάρχουν αρκετά για να τα ποντάρεις, ενώ οι αντίστοιχες αποδόσεις της Goalbet σου επιτρέπουν να το πράξεις χωρίς ανασφάλεια...



Στα γρήγορα λοιπόν, λέω να ξεκινήσω απ' τα διπλά της Ρόζενμποργκ (1.73) και ΑΪΚ (1.83). Εντάξει, την πάτησαν κι έδωσαν ισοπαλίες με γκολ στα πρώτα ματς, αλλά τώρα που θέλουν μόνο νίκη (ρίσκο το Χ με πολλά γκολ, για να αποτελεί στόχο) λέω να σοβαρευτούν και να τα καταφέρουν... Στο διπλό με την υπέροχη απόδοση του 2.31 μπορεί να πάει και η Άαρχους, αλλά αυτή πρέπει να ανατρέψει ήττα (1-2) και ο χρόνος θα την κυνηγήσει. Οπότε το καλό over του 1.95 ακούγεται ως σχετικά ασφαλέστερη επιλογή.

Πολλά γκολ βλέπουμε όμως και σ' άλλα ματς και για την ακρίβεια σε συνδυασμό με την απόδοση του over αναφερόμαστε στα Ίντερ Τούρκου-Τβέντε (1.65), Φίτεσε-Ντιναμό Πλόβντιβ (1.40) και Ζέτα-Γιβασκίλα (1.60). Στο τελευταίο, δείτε και το goal/goal  του 1.50, που όπως πολλά άλλα ειδικά της ημέρας, δεν υπάρχει στον ΟΠΑΠ.

Κλείνοντας, πάρτε και το άσο της Ρίντ (1.82), τον μοναδικό που νιώθουμε πως μπορούμε να εμπιστευθούμε (κι αυτόν με αρκετή δόση σχετικότητας)! Με την Ολυμπιάδα θ' ασχοληθούμε όταν έχουμε την πρώτη εικόνα των ομάδων...


* Κάντε από εδώ της εγγραφή σας στην Goalbet, μέσω του tsoumbox.blogspot.com κι εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα live στοιχηματισμού! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου