31 Ιουλ 2012

"Χαμηλοί" άσοι, "ψηλό"... διπλό!


Μπορεί η Βαλερένγκα να έμεινε στην ισοπαλία και να μας χάλασε τη δυάδα με τη Μονακό, αλλά στο σύνολο των προτάσεών μας για τη Δευτέρα, συμπεριλαμβανομένων των εναλλακτικών απ' την Ισλανδία, βγήκαμε πέρα με το θετικό 3/4 (μέσος όρος απόδοσης 1.66)... Έτσι κρατήσαμε θετικό τον ισολογισμό του τετραημέρου και προχωράμε στο επόμενο, που 'χει πολλές, διαφορετικές και άκρως ενδιαφέρουσες - με βάση τις αποδόσεις της Goalbet - επιλογές. Πάμε λοιπόν αρχικά με το πρόγραμμα της Τρίτης, προχωράμε ως τα ξημερώματα της Τετάρτης και βλέπουμε...



Σαφώς κι έχουν προβάδισμα η Ντιναμό Κιέβου έναντι της Φέγενορντ και η Νταντί στην Πίτερχεντ, αλλά το 1.58 στους άσους βρίκεται χαμηλά. Γι' αυτό και μοιάζει κατά πολύ γοητευτικότερος ο άσος της Παρανά στο 1.95 επί της Αβάι (1.65 πληρώνει στον ΟΠΑΠ!), όταν οι γηπεδούχοι νίκησαν χωρίς να δεχθούν γκολ στα τρία τελευταία εντός, ενώ οι φιλοξενούμενοι έκοψαν ταρίφα στις ήττες (0-2) στις αντίστοιχες εξόδους τους.

Κι ενώ άσοι υπάρχουν κι άλλοι (από Γκοϊάς ως Έμελεκ), αλλά πολύ πιο χαμηλοί, οι ακριβές τιμές βρίσκονται αλλού και δη στο διπλό της Νασιονάλ Μοντεβιδέο (2.85) και στις ισοπαλίες του Παναθηναϊκού (3.44) και της Σάο Καετάνο με τη Βιτόρια (3.25). Λέω να προσθέσω και το Χ στο Ιαπωνία-Ονδούρα (3.12) απ' το κυρίως μενού της Τετάρτης και να φτιάξω ένα ποντάρισμα με ζητούμενα 2-3!

Τέλος, το καθιερωμένο over της Κρισιούμα (1.70), μαζί με το goal/goal στο Γκρέμιο - Κοριτίμπα (αν το δώσει κάποια στιγμή η Goalbet), αρκούν για ολοκληρώσουν μια πλούσια σε επιλογές και προτάσεις βραδιά...

* Κάντε από εδώ της εγγραφή σας στην Goalbet, μέσω του tsoumbox.blogspot.com κι εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα live στοιχηματισμού!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου