29 Αυγ 2012

Πληρωθήκαμε το 5.50 του Ούντινε (κι όχι μόνο) και πάμε για ρίσκο...


Sorry παιδιά, αλλά επιτρέψτε σήμερα ν' ασχοληθώ κατ' αρχήν λίγο περισσότερο με τον απολογισμό της Τρίτης, που 'χει κορώνα στο κεφάλι του το 5.50 της απόδοσης στο τελικό σκορ (1-1) του Ούντινε και μετά να πάω στις γεμάτες ρίσκο προτάσεις και τις αντίστοιχες αποδόσεις της Goalbet, για το δύσκολο σημερινό πρόγραμμα...


Ο συγκεκριμένος απολογισμός λοιπόν έχει πολλές αναγνώσεις... Κατ' αρχήν, το 2/4 των βασικών επιλογών, με μέση απόδοση παρακαλώ το 2.80! Προχωράω στο δεύτερο... θαυμαστικό, που λέει πως αναφερθήκαμε χθες συνολικά σε 18 διαφορετικά πιθανά πονταρίσματα και πέρασαν τα 10, με μέση απόδοση κι εδώ το σπουδαίο 2.66! Ακολουθεί η κατηγοριοποίηση... Για παράδειγμα, στο κύπελλο Γαλλίας είχαμε 3/3 (μ.α. 2.53, με μεγαλύτερη απόδοση το 3.27 στο διπλό της Καέν), που αν κάποιος το 'παιξε παρολί πληρώθηκε 15.11! Στη Βρετανία όμως, περάσαμε 1/5, καθώς πέσαμε μέσα μόνο σ' ένα απ' τα τρία ματς που μας απασχόλησαν... Και φτάνουμε στην Ευρώπη, όπου ναι μεν Παναθηναϊκός και Μάλαγα μας άδεισαν παντελώς, αλλά το διάβασμα του αγώνα Ουντινέζε-Μπράγκα περνάει στην ιστορία ως το τελειότερο αυτού του blog, καθώς πέρασε και το Χ και το goal/goal και φυσικά, στην κορυφή, το τελικό σκορ 1-1 που οδήγησε σε παράταση (την οποία τολμήσαμε να αναδείξουμε στον χθεσινό μας τίτλο) με απόδοση 5.50! Όσο για τους Λατίνους, αρκούμαστε να κάνουμε μπράτσα για τη διπλή στο Σουνταμερικάνα (που θα την χρησιμοποιήσουμε και σήμερα) και τα βάζουμε με την πάρτη μας που δεν μείναμε στα γκολ του αγώνα της Κρισιούμα και προχωρήσαμε σε σημείο. Εδώ το συνολικό 3/5, αλλά με διπλή μέσα, απλά μας κρατάει όρθιους, για να αναθεωρήσουμε ίσως κάποια πράγματα στη Β' Βραζιλίας. 

Πάμε λοιπόν με ηθικό ακμαιότατο και στα σημερινά και πολύ δύσκολα ματς... Γι' αυτό ακριβώς θα δούμε ιδέες και όχι προτάσεις, τονίζοντας λίγο παραπάνω απ' ότι συνήθως τις βασικές επιλογές στο τέλος:

Στη Β' Νορβηγίας οφείλω να επισημάνω πως η απόδοση στο διπλό της Κονγκσβίνγκερ (2.42) είναι εξαιρετική με βάση τη φόρμα των αντιπάλων, ενώ το ίδιο θα συνέβαινε και στην Σάντεφιορντ, αν το διπλό δεν έπεφτε πλέον στο 1.97!

Στας Ευρώπας, ο άσος της Φενέρ (2.10) σαφώς και έχει αξία, αλλά έχει και το ρίσκο του απέναντι σε μια Σπαρτάκ που δηλώνει πως θέλει και πρέπει να σκοράρει, δίνοντάς μας ως εναλλακτική επιλογή το goal/goal (1.57). Το ίδιο, δηλαδή το goal/goal, προβάλει ως ασφαλέστερη εκτίμηση στο Κλουζ-Βασιλεία (1.57), που στον ΟΠΑΠ θα το βρείτε στο 1.30 (!), ενώ στο over με σπρώχνει το ζευγάρι Ντιναμό Κιέβου-Γκλάντμπαχ (2.00). Πέρα απ' την απόδοση, σκέφτομαι πως οι Γερμανοί θέλουν μεν 0-3 για να περάσουν, αλλά θα το δοκιμάσουν και θα εγκαταλείψουν μόνο αν φτάσουν κατά το 70' και χάνουν 2-0! Σε κάθε άλλη περίπτωση θα παλέψουν και το στοίχημα είναι ουσιαστικά να βάλουν (ή και να δεχθούν) ένα γκολ νωρίς, όπως στο πρώτο ματς (κι ας έχασαν στη συνέχεια 1-3 απ' τους Ουκρανούς)...

Περνώντας στα γρήγορα απ' τη Σκωτία, θεωρώ πως μιλώντας για Λιγκ Καπ κι απ' τη στιγμή που το διπλό της Ινβερνές έπεσε στο 1.49 (και δεν δίνεται από ημίχρονο), αξίζει μόνο το κυνήγι της έκπληξης στο 1Χ της Κουίνς Παρκ (5.20/4.07)!

Και φτάνουμε στο Ρεάλ-Μπάρτσα, επαναληπτικό Super Cup του 3-2 στο "Καμπ Νου", όπου έχω να πω το εξής: Η εικόνα των ομάδων αυτή τη στιγμή λέει πως το διπλό της Μπάρτσα (2.58) αξίζει περισσότερο απ' ότι ο ισότιμος άσος και το Χ (3.56) "παίζει" μόνο ως κάλυψη, αν τύχει δηλαδή και... κάτσει. Ωστόσο, οφείλω και πάλι να πω ότι η ασφάλεια βρίσκεται... χαμηλά, είτε στο goal/goal (1.44), είτε στο over (1.47). Πάντως, όποιος πιστεύει σ' αυτά τα δύο, ίσως αξίζει πλέον να δει πως το 4-6 γκολ παίζεται στο 2.65 και να μην ασχοληθεί με τίποτα άλλο...

Τέλος, μεταμεσονύκτια έχω να προτείνω το Χ2 της Νασιονάλ Μοντεβιδέο (3.27/4.17) και το διπλό της Κολόμπους (3.01), με απλή κάλυψη στο Χ (3.18). Όσο για τους πιο τολμηρούς, σαν κι εμένα ας πούμε, το διπλό της Κρουζέιρο (2.76), καθώς πέντε ματς χωρίς ήττα μου φαίνονται πάρα πολλά για την Γκοϊνιένσε!

Για βασικές επιλογές λοιπόν, έχουμε και λέμε διπλό της Κρουζέιρο, over στο Κίεβο, άσο της Φενέρ, 4-6 γκολ στο Μπερναμπέου και Χ2 της Νασιονάλ. Το 'παμε εξ' αρχής πως η μέρα θα 'χει ρίσκο και παίζουμε συγκρατημένα σ' ότι δεν το πιστεύουμε με χίλια...  

* Κάντε από εδώ της εγγραφή σας στην Goalbet, μέσω του tsoumbox.blogspot.com κι εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα live στοιχηματισμού!   



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου