24 Αυγ 2012

Ας παίξουμε με τα γκολ...


Μετά τα πανηγύρια για το σούπερ χθεσινό "ταμείο", έρχεται η περισυλλογή για το σημερινό κουπόνι, που είναι γεγονός ότι δεν δίνει τις εύκολες επιλογές. Χρειάζεται μάλιστα και έξτρα προσοχή, μην πάρουν αέρα τα μυαλά μας τώρα που 'χουμε "ζεστές" τις τσέπες. Γι' αυτό λέω - έχοντας ζυγίσει τις αποδόσεις της Goalbet - να ρίξουμε μεν ιδέες για σημεία, αλλά σε πρώτο πλάνο να κάνουμε παιχνίδι με τα γκολ...


Για να μην τα πολυλογώ λοιπόν, βλέπω over στη Χέρτα (1.70), στη Βάαλβαϊκ (1.65), στο Ντόρτμουντ (1.50), στο (ΦΚ)Αϊντχόβεν (1.60), στη Ντε Γκράαφτσαπ (1.61) και goal/goal στη Νόρτσελαντ (1.72) και στο Σεν Πάτρικς-Σλίγκο (2.00). Από κει και πέρα παίζουν και over και g/g στην Οντ Γκρένλαντ (1.53/1.44) και στην Αλμερία (2.00/1.83), όπου υπάρχει και ιδιαίτερη αξία στις αποδόσεις.

Αναφορικά με τ' αποτελέσματα, ενδιαφέροντες βρίσκω τους άσους των Ντε Γκράαφτσαπ (1.72) και Ακαντέμικα (2.09), το Χ στο Μπόλτον-Νότιγχαμ (3.40) και τα διπλά από Καμπούρ (2.06), Λυών (2.06), Βερόνα (2.33). Άφησα μόνο τελευταίο το διπλό της Ντέρι (2.23), που το πιστεύω και περισσότερο, γιατί δεν θα το βρείτε στον ΟΠΑΠ!

Τέλος πιστεύω ότι δεν θα χάσουν, παρότι παίζουν στις αποδόσεις ως ελαφρά αουτσάιντερς, η Γκέιτσχεντ (Χ2 με 3.25/2.74) και η Βιτόρια Μπαϊα (Χ2 με 3.23/2.93).

Ενημερωτικά και για να στηρίξουμε επιπλέον κάποιες απ' τις επιλογές μας, θα πούμε ότι η Καμπούρ έχει 2/2 νίκες ενώ η γηπεδούχος ΦΚ 2/2 ήττες, ομοίως η Λιών με την Εβιάν (κι επιπλέον η Λιών έχει 3/3 νίκες στην μεταξύ τους παράδοση), η Βερόνα ξεκινάει ως το μεγάλο φαβορί στη Β' Ιταλίας (καλό που η πρεμιέρα είναι έξω) κι η Βιτόρια Μπαϊα έχει ξεχάσει από πότε έχει να χάσει (ενώ το καλό σερί της γηπεδούχου Σεαρά δεν περιλάμβανε πρωτοκλασσάτες ομάδες). Όσο για τα στοιχήματα που αφορούν σε γκολ, στηρίζονται τόσο στην μέχρι στιγμής παρουσία των ομάδων, όσο και στην παράδοση, με κατ' εξοχήν παράδειγμα το Βααλβάικ-Ρόντα, όπου μπαίνουν κατά κανόνα γκολ με το τσουβάλι (σ.σ. οι τολμηροί ας δουν εδώ και το 4-6 γκολ στο 2.95)!

Βασικές επιλογές:
Σήμερα που δεν υπάρχει η πολυτέλεια της ανάλυσης κάθε αγώνα, βοηθάει ίσως κάποιους να υπογραμμίσουμε ότι βασικές μας επιλογές αποτελούν τα ακόλουθα σημεία, γύρω απ' τα οποία θα κάνουμε και παιχνίδι:

ΝΟΡΤΣΕΛΑΝΤ-ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ...g/g (1.72)
ΒΑΑΛΒΑΪΚ-ΡΟΝΤΑ..............over (1.65)
ΕΒΙΑΝ-ΛΥΩΝ.........................2 (2.06)
ΑΛΜΕΡΙΑ-ΧΕΡΕΘ................over (2.00)
ΓΙΟΥ ΣΙ ΝΤΙ-ΝΤΕΡΙ.................2 (2.23)

* Κάντε από εδώ της εγγραφή σας στην Goalbet, μέσω του tsoumbox.blogspot.com κι εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα live στοιχηματισμού!  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου