14 Αυγ 2012

Ποντάρω Βραζιλία, από Γκοϊάς ως... Σουηδία!


Η συντριβή είναι... συντριβή κι είναι αστείο να ψάχνεις για δικαιολογίες, ακόμη κι αν υπάρχουν. Άρα, η ντροπή για το χθεσινό 0/5 στα σημεία είναι όλη δική μου, όπως φυσικά και ο έπαινος για το 3/4 στα εναλλακτικά στοιχήματα, που όμως, μόνο αν ήταν 4/4 θα αισθανόμουν πως έσωσαν το γόητρο. Πάμε λοιπόν με τ' αυτιά κατεβασμένα να δούμε τι έχουμε συνολικά στο τριήμερο Τρίτης-Πέμπτης, καθώς δεν εγγυώμαι ότι αύριο θα βρω χώρο και χρόνο να μελετήσω και να γράψω. Πάντως, ακριβώς επειδή έρχομαι από βαριά... ήττα, θα κοιτάξω να περπατήσω στα γνωστά μονοπάτια της Βραζιλίας, αφήνοντας σε δεύτερο πλάνο κάποιες επιλογές από Κόνφερενς και διεθνή φιλικά, παρά τις προκλητικές αποδόσεις της Goalbet, που σε κάποιες περιπτώσεις γαργαλάνε...


  • Ξεκινώντας λοιπόν απ' τα ξημερώματα της Τετάρτης, πατάω στους άσους της Τζόινβιλ (1.40) και της Λος Μιγιονάριος (1.37), για να φτάσω τα διπλά της Παρανά (2.23) και Γκοϊάς (1.99). Οφείλω δε να σας πως ότι τους συγκεκριμένους άσους τους βλέπω κι από ημίχρονο (1.98/1.87) και θα πάρω κάποιο το ρίσκο σε κάποια απ' τα στοιχήματα, για να τους πληρωθώ και καλύτερα.
  • Επίσης, οφείλω να καταθέσω με σεβασμό το παραδοσιακό over της Κρισιούμα (1.61), παρέα αυτή τη φορά μ' ένα ακόμη, της Νασιονάλ (1.95), που έκανε τη γκάφα να χάσει 2-0 στην Ικίκε και πλέον θέλει... πολλά για την ανατροπή. 
  • Τώρα, αν πρέπει σώνει και καλά να δω σημείο απ' τα σημερινά ματς, της Τρίτης δηλαδή στο "νησί", θα αναφέρω μόνο τον άσο της Μόρτον (1.95), που έχει μια ροπή να προχωράει στο Λιγκ Καπ και φιλοξενεί ομάδα απ' την παρακάτω κατηγορία.
  • Απ' το κυρίως πρόγραμμα της Τετάρτης, έχω την αίσθηση πως δεν θα χάσουν, δηλαδή θα πάνε στο , η Αργεντινή (3.22/3.32) στη Γερμανία , η Πολωνία (2.00/3.29) στην Εσθονία, η Τουρκία (2.52/3.26) στην Αυστρία και η Βραζιλία (2.05/3.35) στη Σουηδία. Το πως θα το διαχειριστεί ο καθένας, είναι δικό του θέμα. Απλά να πω ότι βλέπω να 'ναι πιο κοντά στο διπλό η Βραζιλία κι η Πολωνία, ενώ η Αργεντινή έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες απ' αυτές που δείχνουν οι αποδόσεις, δεδομένων των απουσιών των Γερμανών.
  • Κλείνω ξημερώματα Πέμπτης με άσους της Πόντε Πρέτα (1.69) και του Μεξικού (1.69) και διπλό της Ατλέτικο Μινέιρο (2.02)!
Να περάσετε καλά την αυριανή Άγια Μέρα κι ελπίζω να τα ξαναπούμε με γεμάτο ταμείο...

* Κάντε από εδώ της εγγραφή σας στην Goalbet, μέσω του tsoumbox.blogspot.com κι εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα live στοιχηματισμού!  






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου