20 Σεπ 2012

Βίβα λα... Βικτόρια!


Έχοντας κάνει ήδη από πριν τον απολογισμό της Τετάρτης, προχωράμε σε προσεκτική αναζήτηση των επιλογών μας για το σημερινό κουπόνι, που είναι εξαιρετικά αφιερωμένο στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League. Κι ακριβώς επειδή μιλάμε για την πρεμιέρα της συγκεκριμένης διοργάνωσης, εκτός των αποδόσεων της Goalbet, έχουμε κι άλλα πολλά να προσέξουμε πριν πάρουμε απόφαση να ποντάρουμε...


Το τονίζω αυτό εξ' αρχής, ερμηνεύοντας και την σχετικά συγκρατημένη επιλογή που κάνουμε επί του συνόλου των αγώνων, η έκβαση των οποίων θα εξαρτηθεί από ένα σωρό παράγοντες. Και για να μην τα πολυλογώ, θυμηθείτε πως κατέβηκε πέρυσι η Τότεναμ κόντρα στον ΠΑΟΚ και τι έγινε τελικά, χωρίς να αποτελεί στην ουσία και καμιά μοναδική περίπτωση για τον θεσμό! 

Ισχυρότερο σημείο της ημέρας θεωρώ τον άσο της Βικτόρια Πλζεν, που έπεσε πάντως στο 1.67, γι' αυτό και θα τον αγοράσω κι από ημίχρονο (2.50)! Βλέπω αδύνατο μια μέση πορτογαλική ομάδα σαν την Ακαντέμικα, που έτυχε πέρυσι να πάρει το κύπελλο, να αντισταθεί στη συνέπεια και τη δίψα που επί τρια χρόνια δείχνουν οι γηπεδούχοι, μαζεύοντας ευρωπαϊκές εμπειρίες επιπέδου CL...

Αντίστοιχα, μοναδικό ξερό διπλό βλέπω αυτό της Ατλέτικο Μαδρίτης στο Ισραήλ, που ανέβηκε στο 1.73, επειδή ο Σιμεόνε άφησε εκτός τη μισή ομάδα, δηλαδή Φαλκάο, Αρντά και 3-4 βασικούς ακόμα! Δηλαδή, αν οι Μαδριλένοι κατέβαιναν στο πρωτάθλημα του Ισραήλ, δεν θα το 'παιρναν χωρίς αυτούς;  Τέλος πάντων, αν υπάρχει κάτι που μ' ανησυχεί είναι το μήνυμα που στέλνει στους παίκτες αυτή η επιλογή του προπονητή κι όχι η αγωνιστική ποιότητα. Το αντισταθμίζω όμως με το κίνητρο όσων αγωνιστούν, για την υπεράσπιση του τροπαίου και την ατομική τους διάκριση.

Τελευταίο με τα... ξερά, βάζω το Χ της Μαρίτιμο (3.20) με τη Νιούκαστλ. Απ' όσα είδα απ' τα παιχνίδια τους με Αστέρα και Ατρόμητο αντίστοιχα, αλλά και τη μετέπειτα πορεία τους, δεν βρίσκω πιθανότερη ισοπαλία στο σημερινό πρόγραμμα. Δευτερευόντως, πολύ Χ μοιάζει να έχει και το ΑΕΛ-Γκλάντμπαχ (3.30), αφού δυσκολεύομαι τόσο να το... γύρω, οπότε θα 'παιζα ένα σύστημα 2-3 συμπληρώνοντας και Φενέρ (3.25)!

Ακολουθούν δυο διπλές στο ... Η πρώτη για κάλυψη, και μιλάω για την Ανζί (2.40/3.25) στην προβληματική φέτος Ουντινέζε κι η δεύτερη για έκπληξη και αναφέρομαι στην Βιντεότον (5.00/3.75), που έχοντας περάσει με 3-0 απ' τη Γάνδη, δεν έχει κανένα λόγο να φοβηθεί τη φετινή Γκενκ...

Τέλος, για παιχνίδι με γκολ επιλέγω σε g/g και over το Τβέντε-Ανόβερο (1.50/1.73) κι επίσης για over  τη Μπιλμπάο (1.44), ενώ συμπληρώνω και την Αϊντχόβεν (1.80), πιστεύοντας ότι θα πάει στη Ντνιεπρ ν' αντισταθεί, για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις απ' το μέτριο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα... Γι' αυτό άλλωστε και στο συγκεκριμένο ματς απέφυγα το βασικό σημείο!


* Κάντε από εδώ της εγγραφή σας στην Goalbet, μέσω του tsoumbox.blogspot.com κι εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα live στοιχηματισμού!     





 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου