9 Σεπ 2012

Η καλή μέρα απ' το... "Χ" φαίνεται!


Η χθεσινή καταστροφική επίδοση (αρκεί το 0/5 στις βασικές επιλογές για να καταλάβετε), για την οποία θα μιλήσουμε εκτενέστερα μετά την πάροδο και του σημερινού προγράμματος, δεν αφήνει περιθώρια για κουβέντες και... λάθη. Πάμε λοιπόν αμέσως να χτυπήσουμε Goalbet, να εκτιμήσουμε αποδόσεις και να ποντάρουμε εκεί απ' όπου πραγματικά πιστεύουμε ότι θα οδηγηθούμε πίσω στο δρόμο της επιτυχίας...


Ο άσος της Σπέτσια (1.86), είναι ο μοναδικός που  θα 'βαζα τα λεφτά μου, ενώ αντίθετα είναι αρκετές οι ισοπαλίες που δεν μ' αφήνουν αδιάφορο. Συγκεκριμένα, πιο κοντά στο Χ βλέπω τα ζευγάρια Κόρδοβα-Έλτσε (3.17), Μπελγράνο-Ρασίνγκ (3.00) και Ρίβερ-Νιούελς (3.10), ενώ θεωρώ πως πρέπει να καλύψουμε με διπλή 2Χ την Σασσουόλο (2.51/3.00), την Φλουμινένσε (2.79/3.17) και την Μπόκα (2.15/3.11), είτε την προτιμάτε πληρωμένη, είτε για κάλυψη!

Όσο για διπλά, χωρίς να νιώθω πουθενά την ασφάλεια που θα ήθελα, έχουν σίγουρα τύχη αυτά της Μπρίνε (2.00) και της Χαμ Καμ (2.40), ενώ ανάλογα με τις συνθέσεις θα εκτιμηθεί κι εκείνο της Σάο Πάολο (2.40), κόντρα στη γνωστή χωρίς Νεϊμάρ, Σάντος...

Τέλος, δεδομένου πως εκτός της ισοπαλίας στην Κόρδοβα, πιστεύω και στο goal/goal (1.72), ίσως να μην ήταν άστοχο βάση λογικής κι ένα μικρό ποντάρισμα σε τελικό σκορ 1-1 (5.50), ενώ μου άρεσε ένα σκεπτικό που διάβασα για 2-3 γκολ στο Αργεντίνος-Μπόκα (1.95). Κι αν πρέπει κλείνοντας να δώσω και ένα over, θα επιστρέψω σ' αυτή την παλαβή την Χαμ Καμ (1.53). Άντε να δούμε τι θα δούμε...!

* Κάντε από εδώ της εγγραφή σας στην Goalbet, μέσω του tsoumbox.blogspot.com κι εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα live στοιχηματισμού!     



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου