17 Σεπ 2012

Έχει... τρΟΦΗ για "έκπληξη"!


Ενόψει της αυριανής πρεμιέρας του Τσάμπιονς Λιγκ, καλό είναι να κρατήσουμε χαμηλά τη μπάλα στα σημερινά πονταρίσματα, αν και για Δευτέρα, το πρόγραμμα είναι αρκετά πλούσιο. Αφού λοιπόν κάναμε απ' το πρωί τον αναλυτικό απολογισμό του Σαββατοκύριακου, πάμε αμέσως να ξεδιπλώσουμε τις αποδόσεις της Goalbet για τα ματς που εντοπίσαμε απ' το σημερινό κουπόνι...


Από τη μελέτη των αγώνων του προγράμματος, προκύπτουν κατ' αρχήν τέσσερις ενδιαφέροντες άσοι.  Μιλάμε γι' αυτούς της Όρντουσπορ (2.10), της Κολωνίας (2.30), της Ναντ (2.10) και της Έβερτον (έπεσε στο 1.62), που εμπεριέχουν φυσικά ρίσκο ανάλογο της απόδοσής τους.

Από κει και πέρα, πιστεύω πως δεν χάνουν, άρα παίζονται στο Χ2, η Χάβρη (3.00/3.80) στην Ανζέ και ο ΟΦΗ (3.00/4.00) στον προβληματισμένο απ' τις απουσίες Πανιώνιο, για λόγους που ενισχύονται κατά πολύ και από την παράδοση των τελευταίων χρόνων.

Κι αφού διπλά δεν υπάρχουν που να μπορώ να τα εμπιστευτώ με κλειστά ή και ανοιχτά μάτια (σ.σ. είπαμε πως πάμε συντηρητικά σήμερα), κλείνω με τα over σε Άαρχους (1.80) και Κάλμαρ (1.70)

* Κάντε από εδώ της εγγραφή σας στην Goalbet, μέσω του tsoumbox.blogspot.com κι εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα live στοιχηματισμού!     


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου