15 Φεβ 2013

ΑΕΛ '12 vs ΣΕΡΡΑΣ '13 (βίντεο)


Δείτε σε βίντεο το ρεπορτάζ της ΑΕΛ όπως μεταδόθηκε στα δελτία ειδήσεων της TRT την Πέμπτη 14/02/13


Περίεργος ο τίτλος, ομολογώ, αλλά τι να κάνω που αν το γράψω περιφραστικά δεν μου φτάνει ένας... τίτλος! Η ουσία είναι πως απ' όποια μεριά κι αν το δεις το πράγμα, στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγεις... Σήμερα στις 6 στο AEL FC ARENA θα συναντηθούν η ΑΕΛ (με το ρόστερ) που ολοκλήρωσε την περασμένη χρονιά, μείον Τσιμπάμπα, Ζεκίνια, Ραπτάκη, Φρανκού, με τον (μετά μεταγραφικής περιόδου) Πανσερραϊκό των τριών συνεχόμενων νικών, εξαιρουμένου εκ των νεοαποκτηθέντων μόνο του Σίμιτς! 



Βέβαια, υπάρχει κι η παράμετρος που ακούει στο όνομα Τίμος Καβακάς, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την αλλαγή στην αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας. Ωστόσο, δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε ότι οι βασικοί απόντες σήμερα Καρακώστας, Λιαπάκης, καθώς και ο Πόνσε που "παίζει δεν παίζει", είναι οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν να δέσουν τον άξονα και - βρίσκοντας εύκολα την απαιτούμενη χημεία με τους ήδη υπάρχοντες - να εξασφαλίσουν τον αγωνιστικό χαρακτήρα της ομάδας που ήθελε ο νέος τεχνικός και τόσο μας αρέσει τον τελευταίο καιρό. 

Όλα αυτά σημαίνουν φυσικά πως η σημερινή αποστολή εκτός από κρίσιμη θα 'ναι και εξαιρετικά δύσκολη, γεγονός που πρέπει να συνειδητοποιήσει και η ίδια η ομάδα και όλοι όσοι βρεθούν στο γήπεδο για να την στηρίξουν. Και συνειδητοποίηση στην προκειμένη περίπτωση, εκτός από υπομονή, σημαίνει διπλό τρέξιμο, διπλό κουράγιο, διπλή δύναμη και διπλή φωνή...

Έτσι, για το ρεπορτάζ, τα... μερομήνια λένε πως ο Καβακάς θα ξεκινήσει με Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Παγώνη, Σκόνδρα, Γιώτα, Τσιάρα, Νέμπε, Χασομέρη, Μπλέντι, Δεινόπαπα και Τσίγκα, αφού και να 'χει το ΟΚ του Πόνσε, δεν πιστεύω να ρισκάρει απ' την αρχή να τον χάσει για κανέναν μήνα! Στο χορτάρι θα φανεί αν οι παραπάνω μας κάνουν 4-2-3-1 ή 4-4-1-1 ή καθαρό 4-4-2, που δεν το πιστεύω πάντως, γιατί αν το 'βλεπε έτσι δεν θα 'βαζε Δεινόπαπα πίσω απ' τον φορ, αλλά Αλεξάντροβιτς ή Κρητικό.

Καλό β' γύρο παιδιά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου