12 Φεβ 2013

Ξανά στον... "αέρα"!


Για όσους ενδιαφέρονται, το ραδιοφωνικό "tsoumbox" επιστρέφει σήμερα στη... δράση. Συντονιστείτε 3-4 μ.μ. στη συχνότητα του ραδιοφώνου της TRT (95.1) κι όλα θα βρουν πάλι το δρόμο τους, όπως φαίνεται να τον έχει βρει τελευταία η αγαπημένη μας ΑΕΛ, τουλάχιστον αγωνιστικά. Για τις λεπτομέρειες προχωρείστε παρακάτω...


Είναι γεγονός ότι μετά από μισό και πλέον χρόνο απουσίας απ' τα ερτζιανά, μου 'χουν λείψει και το μικρόφωνο κι εσείς, το επί σειρά ετών ακροατήριο της εκπομπής. Γι' αυτό και μόλις βρέθηκε ο ελάχιστος διαθέσιμος χρόνος, είπα να κάνω ένα νέο ξεκίνημα σε μια διαφορετική συχνότητα, όχι αμιγώς αθλητική όπως οι προηγούμενες.

Κι όταν λέω "ελάχιστος χρόνος" το εννοώ, καθώς κατ' αρχήν και τουλάχιστον μέχρι το τέλος Απριλίου, το "tsoumbox" θα βγαίνει στον αέρα μόνο Τρίτη και Πέμπτη (3-4 μ.μ.), αλλά και Σάββατο (2-3 μ.μ.), ενώ η φιλοδοξία είναι από εκεί κι έπειτα να γίνει καθημερινό.

Ταυτόχρονα, μετά από ένα τετράμηνο κατά το οποίο παρέμενε ανενεργό, θα επαναλειτουργήσει και το tsoumbox.blogspot.com που διαβάζετε αυτή τη στιγμή, με μια μορφή την οποία θα ορίσει ο χρόνος κι αφού προηγουμένως μπει μια τάξη στο ήδη υπάρχον υλικό.

Γεροί να 'μαστε μόνο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου