29 Απρ 2013

Να γειάσει το χέρι σου...

Με τον Δημήτρη γνωριζόμαστε από καιρό. Πριν στείλει το πρώτο κείμενο για δημοσίευση, στο SportLarissa τότε, βρεθήκαμε και για καφέ. Να τα πούμε από κοντά, να γνωριστούμε. Από τότε παρακολουθώ όσα γράφει, όπως σήμερα, απευθυνόμενος στον Κώστα Πηλαδάκη. Κι ένα έχω να του πω...



Να γειάσει το χέρι σου Δημήτρη μου. Γι' αυτά που έγραψες, όπως τα έγραψες, στο ταλαιπωρημένο σου πληκτρολόγιο. Είναι λόγια γεμάτα απ' τον πόνο, το ήθος και την περηφάνεια ενός ανθρώπου που δεν είναι απλά ΑΕΛ, αλλά ξέρει και το γιατί! Όσοι πάλι εξ ημών χρησιμοποιούν το χέρι για άλλους σκοπούς, χάνουν την ουσία, που 'ναι κρυμμένη σ' αυτό το κείμενο του Δημήτρη, μαζί με την αξιοπρέπειά του.

Μακάρι φίλε μου η επιστολή σου να φτάσει στον προορισμό της...

3 σχόλια:

  1. Φίλε Χρήστο έχω ειλικρινά βαρεθεί τους κούφιους συναισθηματισμούς και τα παχυά λόγια. Θα ήθελα πραγματικά να μάθω τι συμβαίνει στην ομάδα και για δεύτερη χρονιά δεν ανεβαίνει κατηγορία. Στο προηγούμενο κειμενό σου έγραψες ας πούμε κάτι που είναι ένα λογικό επιχείρημα, ο,τι δηλ δεν μπορεί η ομάδα να να υποστηριχτεί οργανωτικά και ψυχολογικά από 1,5 διοικητικό και 2,5 υπαλλήλους, που δουλεύουν με τον... αγώνα; Θα μπορούσες να αναφέρεις και άλλα . Το εννοώ πραγματικά, θα ήθελα να μάθω τι στο διάολο κάνει λάθος ο Πηλαδάκης; Δεν μπορώ να ακούω συναισθηματικές μπαρούφες οτι δεν καταλαβαίνει τον λαό της ΑΕΛ και άλλες τέτοιες λαλακίες. Τον βασικό λόγο, φυσικά, το ξέρουμε. Απλά δεν υπάρχει χρήμα για ποιοτικό ρόστερ. Η ομάδα έχει υποστεί οικονομική καταστροφή από την χρονιά του υποβιβασμού. Έκανε μεγάλα ανοίγματα για να στηρίξει και το νέο γήπεδο και λόγω του υποβιβασμού δεν μπόρεσε και δεν μπορεί να τα καλύψει. Έχει τεράστια ευθύνη ο Πηλαδάκης για αυτό, αλλα τώρα τι γίνεται; Το θέμα είναι αν θα μπορούσε με χαμηλό μπάτζετ να κάνει κάτι καλύτερο. Τι λάθη έχουν γίνει εδώ και από ποιούς; Θα μπορούσες να μου πείς οι υπόλοιποι 10 συδιεκδικητές τι μπάτζετ έχουν; Έχουμε τέτοια στοιχεία; Αν κάποια χωριά μας ξεπερνούν έχοντας και μικρότερο μπάτζετ αυτό είναι ένα τεράστιο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποια ελλεεινά ρετάλια την Κυριακή άρχισαν να σπάνε στην 6-7 τα προστατευτικά πλέξιγκλας. Πολύς κόσμος αντέδρασε και τελικά κάποιος από τους αντιδρώντες έφαγε και ξύλο. Αυτό είναι το επίπεδο μεγάλης μερίδας των οπαδών της ομάδας. Ο τίτλος ζώα είναι τιμητικός, γιατί τα ζώα είναι πολύ αξιοπρεπή μπροστά σε αυτά τα υποκείμενα. Δεν είναι θέμα μου να κάνω τεμενάδες στον Πηλαδάκη, αλλά παρά τα λάθη του, έχει κάνει στην ομάδα το μεγαλύτερο δώρο. Εγω ετσι το βλέπω. Χωρίς σύγχρονο γήπεδο δεν υπάρχει σύγχρονη ομάδα. Δεν νοείται να πηγαίνεις σήμερα στο γήπεδο και να κάθεσαι στα τσιμέντα με διάφορα ελλεινά υποκείμενα στο πλαί σου. Το γήπεδο είναι η βάση του παντός και οταν υπάρχει και ένας πυρήνας φιλάθλων που η ΑΕΛ τους έχει, τότε υπάρχει προοπτική. Η ομάδα έχει μέλλον παρά τις δυσκολίες που περνάει. Το μόνο αληθινό εμπόδιο είναι η ηλιθιότητα, η μιζέρια, το καφριλίκι όλων αυτών των υποκειμένων. Δεν έχουν αγάπη για το ποδόσφαιρο και την ομάδα. Δεν τους νοιάζει τίποτα παρά να αναπαράγουν την αρρώστια τους. Α σιχτίρ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή