26 Σεπ 2013

Ας μείνουμε εδώ... (audio)


Ακούστε εδώ τη συνομιλία που είχαμε σήμερα στο ραδιοφωνικό tsoumbox, με τον γενικό γραμματέα της ΑΕΛ, Νίκο Μπαλατσούκα (στη φωτογραφία διακρίνεται πρώτος από δεξιά)


Επειδή επιμένω ότι στη μέση βρίσκεται μια τεράστια ομάδα που λέγεται ΑΕΛ, μένω σε όσα είπαμε ραδιοφωνικά με τον γ.γ. της ΑΕΛ για την πρόταση περί Δένδρων και δέχομαι ότι...



...ή ο Γαλανακόπουλος και μετέπειτα ο Πλεξίδας, δεν κατάλαβαν ότι αυτό που συζητούσαν τηλεφωνικά με τον Ζήση Χελιδώνη (το όνομα του οποίου χρησιμοποιώ πλέον, γιατί βγήκε στον αέρα από άλλο συνάδελφο) ήταν προφορική πρόταση εκ μέρους του Πηλαδάκη ή ο Χελιδώνης δεν τους το έδωσε να το καταλάβουν.  

Αντιλαμβάνεστε βέβαια ότι σε διαφορετική περίπτωση κάποιος λέει ψέμματα κι αυτό αρνούμαι να το δεχτώ, πιστεύοντας ότι δεν πρόκειται ποτέ στο μέλλον να προκύψει παρόμοια σύγχυση και μάλιστα για ένα τόσο σοβαρό θέμα, που εύκολα μπορεί να προκαλέσει κάθε είδους παρεξηγήσεις.

Όπως και να 'χει, η ουσία για μένα (πέρα απ' το γεγονός ότι η ΑΕΛ εξακολουθεί να μην έχει προπονητήριο, υπ' ευθύνη κατ' αρχήν της πλευράς Πηλαδάκη) είναι αυτή τη στιγμή πως δεν υπάρχει ενυπόστατη διάψευση του χθεσινού ρεπορτάζ, γεγονός που οφείλω να υπογραμμίσω έναντι ακροατών και αναγνωστών...




1 σχόλιο:

  1. Σου πα μου πες ράδιο αρβύλα με το τηλέφωνο να είναι στην μύκονο και και το ακουστικό να πηγαινοέρχετε μεταξύ Λάρισας και καρδίτσας .
    Η ερασιτεχνική δεν διέψευσε εσένα Χρήστο αλλά το ίδιο της το μέλος (ΖΧ) .Όλο αυτό δίνει την εντύπωση πως ο καθένας λειτουργεί για την πάρτι του και αν μη τι άλλο δεν υπάρχει κατανομή ρόλων .Άλλα συζητάει μόνος του ο Πλεξίδας άλλα η ερασιτεχνική ως ΔΣ κι άλλα τα μέλη ατομικά με Πηλαδάκη Τσακμακίδη ή όποιος άλλος είναι στις συζητήσεις .
    Θεωρώ δεδομένο λόγο του ότι ο Πλεξίδας βάζει τα λεφτά πως αψηφά με τον δικό του τρόπο το ΔΣ της ερασιτεχνικής με τις αποφάσεις να περνάνε αποκλειστικά από τα χέρια του,το να αψηφά όμως μέλος του ΔΣ τον ίδιο τον ερασιτέχνη αυτό είναι ένα θέμα που έχει τις δικές του προεκτάσεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή