3 Σεπ 2013

Μήπως ξέχασαν κάτι;



Το επισήμανε φίλος-αναγνώστης του blog και θεώρησα πως αποτελεί ερώτημα μείζονος σημασίας, το οποίο με υποχρεώνει να το αναδείξω ως αυτόνομο θέμα. Η ανακοίνωση λοιπόν των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΛ για τη νέα σεζόν...



...ανέφερε μεν αναλυτικά τις τιμές ανά θύρα, σε σχέση με τις τιμές ανά αγώνα, όμως εκτός των πιθανών διευκολύνσεων αποπληρωμής (όπως σημείωσα από χθες), παρέλειψε να αναφέρει το σημαντικότερο από τα προνόμια που περιμέναμε ότι θα απολαμβάνει από φέτος ο κάτοχος διαρκείας.

Αναφέρομαι στην (με την αγορά διαρκείας) αυτόματη εγγραφή στα μητρώα μελών του συλλόγου, με στόχο τη διεύρυνση της βάσης της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, που κρίνεται επιβεβλημένη μετά τα γεγονότα του φετινού καλοκαιριού.

Θυμίζω ότι την περίοδο της αναταραχής και των διαδοχικών γενικών συνελεύσεων, προεκλογικών και μετεκλογικών, δεν υπήρχε εμπλεκόμενος που να μην αναφερθεί τυπικά ή άτυπη στην ανάγκη διεύρυνσης του αριθμού των μελών του Α.Σ., δια της συγκεκριμένης οδού, από την οποία ένα μέρος των χρημάτων θα πήγαινε ως αντίτιμο εγγραφής στο ταμείο της Ερασιτεχνικής.

Τι έγινε τελικά; Άλλαξε κάτι στο πλάνο ή ήταν μια απλή παράλειψη που θα αποκατασταθεί; 

Υ.Γ. Θα μπορούσα σίγουρα να πάρω απάντηση μ' ένα απλό τηλεφώνημα. Προτίμησα όμως να καταθέσω το ερώτημα δημοσίως, γιατί επαναλαμβάνω πως θεωρώ το ζήτημα εξαιρετικά σοβαρό, δεδομένου μάλιστα πως η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας ξεκινάει την Πέμπτη, ενόψει του πρώτου εντός έδρας φιλικού.  

13 σχόλια:

  1. Η άμεση προφορική απάντηση της διοίκησης του Α.Σ. ΑΕΛ, ήταν ότι τεχνικοί λόγοι δεν επέτρεψαν την αναφορά του θέματος στην σχετική ανακοίνωση κι ότι κάθε φίλαθλος που θα προσέρχεται για αγορά εισιτηρίου διαρκείας θα ενημερώνεται για τον τρόπο με τον οποίο θα γίνεται και μέλος του συλλόγου, αφού η πρόθεση της διοίκησης παραμένει ίδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Χρήστο,
    δεν είναι μόνο αυτό το θέμα, αφού υπάρχουν ειδικές κατηγορίες ανθρώπων που θα έπρεπε να ληφθεί ειδική μέριμνα στην τιμή των διαρκείας (άνεργοι, πολύτεκνοι, κ.λπ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΠΩΣ Ο ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ Ο ΝΑΚΑΣ ! ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ Ο ΧΟΡΗΓΟΣ ΟΤΙ ΞΟΔΕΥΕΙ ΤΟ ΧΡΕΩΝΕΙ ΩΣ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΗΔΙΕΣ... ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...ΜΠΗΚΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιον κοροϊδεύουν?
    Ποιος τεχνικος λογος μπορεί να απαλειψει κατι τοσο σημαντικο απο την ανακοινωση?
    Τι ενημερωση θα κανουν? Αλλο ρωτησες. Αν θα υπάρχει αυτοματη εγγραφη μελους με την αγορα διαρκειας.
    Αν πραγματι το ειχνα σκεφτεί θα ειχαν απαντησει στην ερωτηση

    Τι έκπτωση θα εχουν τα ηδη μελη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://e-ael.gr/podosfairo/nea-podosfairoy/558-apo-ayrio-i-diathesi-ton-eisitirion-diarkeias
      Τώρα τουλάχιστον έγινε σαφές τι γίνεται με τις εγγραφές μελών, που φυσικά δεν είναι "αυτόματες", όπως ο περισσότερος κόσμος νόμιζε ότι θα συμβεί...

      Διαγραφή
  5. ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΧΘΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ... Ο ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ !!! ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΕΛΩΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΡΗΤΡΕΣ ΚΑΡΑΝΙΚΑ -ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΟΠΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΜΠΟΥΖΟΥΞΙΔΙΚΟ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ!!! ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΕΛΙΚΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ... ΓΙΑ ΧΑΜΗΛΟΥ IQ ΟΠΑΔΟΥΣ ! ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεκτή και σεβαστή άποψη, αλλά ξεφεύγει σε πράγματα που όχι μόνο δεν είναι αυταπόδεικτα, όπως το ζήτημα των μη αυτόματων εγγραφών, αλλά δεν έχουν καν στοιχειώδη τεκμηρίωση, με αποτέλεσμα να δίνεται επίσης το δικαίωμα σ' όποιον το επιθυμεί να μιλάει για "λάσπη"!

      Διαγραφή
  6. 83-73-10 ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΥΠΕΡ ΠΛΕΞΙΔΑ ΜΕ 20 ΜΟΝΣΤΕΡΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΟΝΟΚΟΥΚΙ ΠΛΕΞΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΣΠΗ Η ΓΕΓΟΝΟΣ ;;;;; ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΠΟΙΟ ΝΟΜΟ ΠΟΙΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΕΣΜΕΥΤΑΙ ΜΕ ΡΗΤΡΑ ;;;; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΣΠΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α) ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΣΥ ΤΙ ΨΗΦΙΣΕΣ Ή ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΣ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΜΕΛΟΣ.
      Β) ΟΙ ΜΟΝΣΤΕΡΣ ΠΗΡΑΝ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ (ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΡΣΜΟ);
      Γ) ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Ή ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΣΩΜΑΤΕΙΟ;
      Δ) ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΔΕΚΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ ΚΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΒΟΗΘΑΣ... ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ... ΠΑΩ ΠΑΣΟ.
      Ε) ΑΝ ΠΑΛΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΖΕΙΣ, ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΣΟΥΜΑΡΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ.
      ΣΤ) ΤΕΛΟΣ, ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ, ΒΓΕΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΜΕΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμε με τα κεφαλαία προφανώς μπερδεύεσαι. Οι αυτόματες εγγραφές με την αγορά διαρκείας ήταν ένα παλιό ζητούμενο, προκειμένου να εκτοξευθεί ο αριθμός των μελών της ΑΕΛ. Το ζητούσαμε και παλιότερα πό την ΠΑΕ αλλά φυσικά τζίφος. Δυστυχώς φέτος που ήταν ευκαιρία και πάλι δεν προχώρησε. Όμως, η διεύρτνση της βάσης των μελών της ΑΕΛ σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί θέμα λαϊκισμού, αλλά εξόχως ουσιαστική και θετική υπόθεση από δεκάδες πλευρές. Α.Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ερωτηση ? μεχρι στιγμης παικτες, προπονητες, φροντιστες κλπ εχουν πληρωθει?

    μιλησε κανενας με τους παραπανω να μαθει?

    αυτο ενδιαφερει εμας....μια ομαδα με το μυαλο μονο στο γηπεδο

    ολα τα αλλα ειναι για τους υπολοιπους που ενδιαφερεστε για καρεκλες που χασατε ή καρεκλες που περιμενετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν πληρώνονται δεν υπάρχει και θέμα, γι' αυτό και δεν ακούς τίποτα... Τέλος πάντων, απ' όσο ξέρω έπεσαν τέτοιες προκαταβολές, που θ' αργήσουμε να ξαναμιλήσουμε για τις αμοιβές των παικτών.
      Τώρα που πήρες την απάντηση, δεν μου λες κι εσύ ποιές καρέκλες χάσαμε και ποιές περιμένουμε, για να 'χουμε το νου μας;

      Διαγραφή