1 Νοε 2013

Μοναδική προσφορά της PTA μέσω του Tsoumbox!!!



Με μεγάλη χαρά ανακοινώνω στους αναγνώστες αυτού του blog, καθώς και στους ακροατές της ραδιοφωνικής μου εκπομπής, την προσφορά που επέλεξε να κάνει για χάρη τους η PTA Services, μια αμιγώς λαρισινή επιχείρηση ταχυμεταφορών και όχι μόνο. Να το πάρω όμως απ' την αρχή...



Η PTA Servises φτιάχθηκε πριν από ενάμισυ περίπου χρόνο από τρεις νεαρούς συμπολίτες μας, εν μέσω της οικονομικής κρίσης, για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες που έχουν για αποστολές ή παραλαβές επιστολών, δεμάτων κι αντικειμένων, απ' οπουδήποτε προς οπουδήποτε, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Για όσους γνωρίζουν το αντικείμενο, αρκεί απλά να επισημάνω ότι η τιμή αποστολής φακέλου ή δέματος έως δύο κιλά, ξεκινάει για τον ιδιώτη από 7€, τιμή που δεν βρίσκεται πουθενά αλλού στην αγορά.

Ταυτόχρονα, με την έδρα της εξ' αρχής επί της Καλλιάρχου 12 (ακριβώς απέναντι απ' το Υποθηκοφυλάκειο), δραστηριοποιείται και σε εντός πόλης διεκπεραιώσεις, εξυπηρετώντας ήδη πάρα πολύ κόσμο για την άμεση μεταφορά ειδών ανάγκης, την έγκαιρα πληρωμή λογαριασμών κ.ά.

Τιμή μου και καμάρι μου λοιπόν, που επέλεξε το Tsoumbox για την προώθηση των υπηρεσιών της, μέσω μιας προσφοράς που ξεκίνησε να τρέχει σήμερα, αφορά ιδιώτες αλλά και επιχειρήσεις και έχει ως εξής:

Για κάθε αποστολή ή παραλαβή για λογαριασμό σας, φακέλου ή δέματος, καθώς και για οποιαδήποτε διεκπεραίωση απευθύνεστε στην PTA (Καλλιάρχου 12, τηλ. 2413-011191 και 6942088898), δηλώνεται ακροατές ή αναγνώστες του Tsoumbox και του Χρήστου Τσούμαρη και εξασφαλίζεται επιπλέον έκπτωση 10% στα ποσά του τιμοκαταλόγου.

Σημειώστε ότι για κάθε αποστολή, μπορείτε να καλείτε την εταιρεία και να παραλαμβάνει το αντικείμενο που θέλετε απ' τον χώρο στον οποίο βρίσκεστε, χωρίς επιπλέον χρέωση.

Τι άλλο να πω λοιπόν, παρά στην PTA ένα ειλικρινές ευχαριστώ, προτρέποντας όλους εσάς να στηρίξετε τις τοπικές επιχειρήσεις. Στηρίστε τις για να σας στηρίζουν μέσα από τιμές και προσφορές σαν κι αυτή...   




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου