11 Δεκ 2013

Και να θέλει η ΑΕΛ, δεν γίνεται...



Καλά τώρα, στα σοβαρά... Υπάρχει έστω κι ένας που να φοβάται πως υπάρχει περίπτωση να μην (θέλει να) κερδίσει την Κυριακή η ΑΕΛ την Κοζάνη; Μα ακριβώς εκεί είναι κι ο κόλαφος για την ΕΠΟ, που δεν έκανε καν τον κόπο να στείλει μια απάντηση...


...στην έστω και καθυστερημένη (ξαναλέω) διαμαρτυρία της ΑΕΛ. Στο γεγονός ότι είναι προκαθορισμένο πως αυτό το ματς θα το κερδίσει εκείνος που θέλει λιγότερο να το χάσει!

Όποιους κι αν βάλει ο Στράντζαλης, για όποιον λόγο κι αν τους βάλει (π.χ. να μη ρισκάρει επιβάρυνση ή μεγαλύτερο τραυματισμό για Πλιάγκα, Αραμπατζή ή Γκούρτσα), ακόμη κι αν υποθέσουμε πως υπάρχει έστω ένας στις τάξεις των "βυσσινί" που να σκέφτεται το στιγνό συμφέρον, θα υπάρχουν πάντα οι αναστολές της τιμής της ομάδας και του κόσμου, που δεν πρόκειται να επιτρέψει καραγκιοζιλίκια.

Απ' την άλλη όμως, τι είναι εκείνο που θα σταματήσει τους Κοζανίτες να βάλουν αυτογκόλ ακόμη και στο 90φεύγα, προκειμένου να παίξουν στην έδρα τους με την ΑΕΛ ένα νοκ-άουτ ματς με στόχο, άρα και εμπορικό, μήπως και λιγδώσει το αντεράκι τους από κανένα εισιτήριο παραπάνω;

Πιστέψτε με, η Κοζάνη θα θέλει τόσο πολύ να χάσει την Κυριακή, που ακόμη κι αν το θέλει η ΑΕΛ, δεν πρόκειται να το καταλάβουμε!

Υπάρχει άραγε μεγαλύτερη ξεφτίλα για την Ομοσπονδία μας, απ' όλο αυτό το σκηνικό;


3 σχόλια:

  1. Η ΚΟΖΑΝΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ...ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΑΖΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΓΚΟΛ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΙΓΔΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ....ΛΟΓΩ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ..ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ.Η ΑΕΛ..? 5 ΕΔΩ ...3-4 ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η πλάκα είναι πως στην επόμενη φάση θα μας περιμένουν μετά βαϊων και... κλωτσιών στην έδρα τους ευελπιστώντας πως θα περάσουν. Κούνια που τους κούναγε. Πάντως πραγματικά το σκηνικό εξευτελίζει το θεσμό, την αξιοπιστία του (την οποία μόνο η ΑΕΛ πλέον μπορεί να διαφυλάξει) και εκθέτει την Ομοσπονδία για ακόμη μια φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρήστο γράφω για να σου ευχηθώ Χρόνια Πολλά. Εύχομαι να 'σαι γερός εσύ και η οικογένειά σου.
    Υ.Γ. Έχοντας πολύ καιρό να διαβάσω άρθρο σου ελπίζω να ' ναι όλα καλά και να σε ξαναδιαβάσουμε γρήγορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή