9 Δεκ 2013

Δεν θα χάσουμε ποτέ, κουφάλα... ΕΠΟ! (video)



Μπράβο στον Στράντζαλη για την σχολαστική επισήμανση των κακών σημείων του παιχνιδιού της ΑΕΛ, εύγε του για την ανάδειξη της συμπεριφοράς του κόσμου, αλλά η κορυφαία σημερινή του αναφορά, είχε να κάνει με την τερατογέννηση της κλήρωσης του κυπέλλου Γ' Εθνικής. Αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους...


...είναι ο πρώτος άνθρωπος μέσα απ' την ίδια την ομάδα, που έθιξε επιτέλους δημόσια και επίσημα ένα ζήτημα την ανατροπή του οποίου θα 'πρεπε ο σύλλογος να 'χει λυσσάξει να πετύχει από μήνες, με νύχια και με δόντια! Η προφορική δια τηλεφώνου ενόχληση προ καιρού κι ένα έγγραφο την περασμένη εβδομάδα, χωρίς σχετικές παραστάσεις διαμαρτυρίας στην ΕΠΟ και χωρίς ξεσήκωμα μέσω του Τύπου σε πανελλήνια εμβέλεια, δεν συνιστούν αντίδραση ικανή να τρυπήσει το δέρμα χοντρόπετσων φωστήρων!

Τέλος πάντων, επειδή κι εμείς σαν και τον Στράντζαλη, δεν πιστεύουμε πως θ' αλλάξει κάτι τώρα, πίσω-πίσω κι επειδή κι εμείς σαν τον Στράντζαλη, θέλουμε την ΑΕΛ να παίζει μόνο για τη νίκη, δεν έχουμε παρά να ελπίζουμε ότι οι "βυσσινί" θα νικήσουν την Κυριακή την Κοζάνη στο Αλκαζάρ, ακόμη και με "τα δεύτερα" που λέει ο λόγος κι αφού την αποκλείσουν, θα την ξαναποκλείσουν μέσα πια στην Κοζάνη, στην επόμενη φάση...

Καταλάβατε δεν καταλάβατε, έτσι τα κατάφεραν οι ταχυδακτυλουργοί της ΕΠΟ με την ψευτοδιοργάνωσή τους κι έτσι θα μας αναγκάσουν να κάνουμε. Κι ας την συμφέρει την ΑΕΛ να χάσει στο πρώτο ματς, όπως συμφέρει φυσικά και την Κοζάνη (αφού ο χαμένος θα παίξει στην επόμενη φάση γηπεδούχος), όπως πολύ καλά εννοούσε στις δηλώσεις του περί δεύτερων σκέψεων, ο προπονητής των "βυσσινί".

Αν και πάλι κάποιοι δεν μπορείτε να ξεμπερδευτείτε, εδώ είναι η προκήρυξη, εδώ κι οι πίνακες με την κλήρωση και το πρόγραμμα του κυπέλλου Γ' Εθνικής... Βοήθειά σας!


3 σχόλια:

  1. Χρήστο η προκήρυξη λέει επακριβώς:
    " 2η φάση (Προημιτελικοί αγώνες)
    Θα λάβουν μέρος οι έξι (6) κυπελλούχοι των ομίλων και δύο (2) -μετά από κλήρωση- από τους έξι (6) φιναλίστ των τελικών αγώνων των ομίλων. Σύνολο οχτώ (8) ομάδες."

    Για μένα το λεπτό σημείο είναι αν έχει γίνει η κλήρωση για τους 2 φιναλιστ ή όχι. Στο πρόγραμμα και μόνο σε αυτό μπορεί απλά να αναφέρονται, ως παράδειγμα, οι φιναλιστ του 1ου και 2ου ομίλου αντί των ομάδα Α και ομάδα Β.
    Θέλει προσοχή μη γίνει καμιά "στραβή" με τις "δεύτερες σκέψεις", που για μένα είναι απλά ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ όχι μόνο να υπάρχουν αλλά και να εκφράζονται έτσι απο την κορυφή του αγωνιστικού τμήματος, με αποτέλεσμα να περιμένουμε την κλήρωση ώστε να συνεχίσουμε στο κύπελλο.
    Με την ΕΠΟ έχουμε να κάνουμε όχι παίξε γέλασε.
    Επειδή λοιπόν μιλάμε για την Α.Ε.Λ. τους κερδίζεις απλά μέσα, έξω, σε ουδέτερο και σε όποιο σημείο της γης θέλουνε, ξεγυμνώνεις και την ΕΠΟ και τελειώνει η ιστορία.
    Μην ξεχνάμε οτι στην τελική η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, αλλά πρέπει και να το δείχνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο για την κλήρωση, έγινε μεν, αλλά χωρίς να διασφαλιστούν α) ότι δεν θα ξαναπέσουν ομάδες απ' τον ίδιο όμιλο και β) ότι οι "δύο φιναλίστ" δεν θα πριμοδοτηθούν και με χρήση έδρας!

      Διαγραφή