3 Φεβ 2014

ΟΚ, καμιά επιτυχία δεν είναι αυτονόητη... (video)


Το 'λεγα από πάντα και το ξαναλέω... Δεν υπάρχει στη μπάλα αυτονόητη νίκη και πολύ περισσότερο αυτονόητες "πεντάρες", σαν και τη χθεσινή στην Πρέβεζα, ώστε να περνάει τόσο στο ντούκου η πορεία της ΑΕΛ κι η συνεισφορά του καθενός σ' αυτή, απ' τον Πλεξίδα ως και τους παίκτες. Είναι...


...τέτοιο το ρόστερ που έφτιαξε ο χρηματοδότης και τέτοια η διάθεση των άξιων ομολογουμένως ποδοσφαιριστών, για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του κόσμου, που δεν παραβλέπονται, έστω κι αν το μοναδικό αυτονόητο σ' αυτή την ιστορία, πρέπει να 'ναι η προσπάθεια, για χάρη της ομάδας, φυσικά!

Ως εκεί όμως... Ένα ειλικρινές μπράβο και πάμε παρακάτω, γιατί αν συνεχίσω να γράφω σα να πρόκειται για κατόρθωμα, θα φτάσω να κρεμάσω μόνος τα κουδούνια στο λαιμό μου!

Επιμέρους, επισημαίνω την χρησιμοποίηση επιθετικού χαφ δίπλα στο Νεμπεγλέρα για δεύτερο συνεχόμενο ματς και το εκ νέου προσπέρασμα του Στεφανίδη απ' τον Γκούρτσα στην άτυπη μάχη των σκόρερς.

Στο λογαριασμό που ακολουθεί, υπολόγισα και τους αγώνες ΑΕΛ-Όλυμπος Κέρκυρας 4-0 (βίντεο), Φιλιππιάδα-ΑΕΛ 1-0, Θεσπρωτός-ΑΕΛ 0-1 (βίντεο), ΑΕΛ-Αγροτικός Αστέρας 1-1 (βίντεο) και ΑΕΛ-Κάστορας 4-0 (βίντεο), για τους οποίους δεν είχα γράψει σχετικό κείμενο. Έχουμε και λέμε λοιπόν: 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ: 14 νίκες, 2 ήττες, με τέρματα 52-5 και σκόρερς Γκούρτσα 13, Στεφανίδη 12, Μπλέντι 10, Πλιάγκα 4, Ρούσση 3, Κυριακίδη 1, Μήτση 1, Νεμπεγλέρα 2, Παπαϊωάννου 1, Αραμπατζή 1, Σαββίδη 1 (και τρια... δώρο απ' τον Τηλυκράτη)
ΚΥΠΕΛΛΟ: 3 νίκες, 3 ισοπαλίες (οι 2 έγιναν νίκες-πρόκριση στην παράταση), με τέρματα 12-3 και σκόρερς τους Στεφανίδη 3, Γκούρτσα 3, Νεμπεγλέρα 2, Παπαϊωάννου 1, Πλιάγκα 1, Ρούσση 1 κι ένα αυτογκόλ
ΣΥΝΟΛΟ: 17 νίκες, 3 ισοπαλίες (οι 2 έγιναν νίκες-πρόκριση στην παράταση), 2 ήττες, με τέρματα 64-8 και σκόρερς Γκούρτσα 16, Στεφανίδη 15, Μπλέντι 10, Πλιάγκα 5, Ρούσση 4, Νεμπεγλέρα 4, Παπαϊωάννου 2, Κυριακίδη 1, Μήτση 1, Αραμπατζή 1, Σαββίδη 1, αυτογκόλ 1 (συν το... δώρο)!

Φυσικά, για το θέμα με το οποίο καταλήγει το ανωτέρω τηλεοπτικό ρεπορτάζ, θα τα πούμε σε νεότερο κείμενο...

1 σχόλιο:

  1. Ισως ειναι πιο ''ηθικο" να μας ανεβασει κατηγορια και να τον διωξουμε στο τελος της χρονιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή