3 Οκτ 2014

Κι όποιος αντέξει...



Καλά τα ηθικοπλαστικά θέματα, αλλά ας γράψουμε και καμιά είδηση που ενδιαφέρει πολύ κόσμο. Σύμφωνα με τις εξ Αθηνών πληροφορίες μου, οι ζώνες που σκέφτεται να εντάξει ο OTE TV τους αγώνες της Football League, είναι...



...τρεις, σε δυο διαφορετικές μέρες, ήτοι Παρασκευή και Δευτέρα!

Πιο συγκεκριμένα, η συζήτηση είναι για 5 μ.μ. και 7 μ.μ. της Παρασκευής, καθώς θα μεταδίδονται ζωντανά δύο αγώνες και για 6 μ.μ. της Δευτέρας. 

Ωστόσο, τίποτα δεν είναι οριστικό, γι' αυτό και δεν υπάρχει ως τώρα ούτε επίσημη ανακοίνωση απ' το κανάλι, ούτε ωρολόγιο πρόγραμμα των αγώνων της πρεμιέρας από την Football League, κάτι που αναμένεται να γίνει με την είσοδο της επόμενης, πρώτης προαγωνιστικής εβδομάδας.

Για Σάββατο και Κυριακή δεν γίνεται φυσικά κουβέντα, καθώς ο ΟΤΕ TV έχει πληρώσει μαλλιοκέφαλα για να 'χει τα καλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα απέναντι απ' την Super League της NOVA. Ό,τι άλλο "παίξει" Σ/Κ τηλεοπτικά, θα 'ναι εξαίρεση...

Σ' όλα τα παραπάνω, για να κάνετε και τη σούμα, προσθέστε και την φημολογούμενη πρόθεση του καναλιού να μην πάει χαμένο ματς της ΑΕΚ και της ΑΕΛ!

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν αυτή τη στιγμή, πάμε για ΑΕΛ-Καλαμαριά, Δευτέρα 13/10 στις 6 μ.μ. κι όποιος αντέξει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου