15 Οκτ 2014

Υπάρχει... θέμα με το πρόγραμμα! (video)



Συμφωνώ! Όσο κι αν είχα προϊδεάσει τον κόσμο, πάει πολύ Δευτέρα με Βόλο, Δευτέρα με Καλαμαριά, Δευτέρα σε Εύοσμο και Λαμία κι ύστερα για παρηγορία, Παρασκευή με Πιερικό! Δεν είμαι βέβαια και από εκείνους που...



...ζητάν απ' την ΠΑΕ ΑΕΛ να προβεί σε "καουμποϊλίκια", προχωρώντας σε μονομερές σπάσιμο της συμφωνίας με τον ΟΤΕ TV, γράφοντας στα παπάρια της ολόκληρη την Football League. Γιατί φέτος μπορεί και να κατάφερνε να πάρει ένα καλύτερο συμβόλαιο, αλλά του χρόνου με το καλό στη μεγάλη Λίγκα, θ' αναγκαζόταν να κάνει "μόκο" αν προχωρούσαν σε αντίστοιχες κινήσεις "γαυροβάζελοι" και σια.

Η κοινή διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων είναι αναγκαία εξάλλου, αφού εξασφαλίζει ένα μίνιμουμ "εγγυημένο εισόδημα", που 'ναι και το μοναδικό της κατηγορίας, καθώς όλα τα υπόλοιπα έσοδα αφορούν τη δράση και τη δυναμική της κάθε ΠΑΕ.

Ωστόσο, αντιλαμβανόμενος πως η ΑΕΛ δεν θα χάσει μόνο εισιτήρια (σ.σ. ακόμη και κάτοχη διαρκείας σκέφτονται να τα επιστρέψουν), αλλά και μέρος της δυναμικής της κερκίδας της και συναισθανόμενος απολύτως τόσο τον οπαδό που θέλει να πάει στο γήπεδο και δεν μπορεί, όσο κι εκείνον που δεν μένει στη Λάρισα και θέλει να βλέπει τους "βυσσινί" σε όλα τα ματς, αν είναι δυνατόν, μόνο έναν δρόμο βλέπω.

Να απευθυνθεί μια αντιπροσωπεία στο κανάλι, να βάλουν τα πράγματα κάτω για να δουν ότι εκτός από εισιτήρια χάνεται και τηλεθέαση, λόγω των καθημερινών υποχρεώσεων του εν δυνάμει πελάτη του ΟΤΕ TV και να συναποφασίσουν πως για την ΑΕΛ, που δρα στη Λάρισα, που είναι ανοιχτή τη Δευτέρα, υπάρχουν και τα Σαββατοκύριακα... Όπως υπάρχουν εξάλλου και για την ΑΕΚ!!!

Κι εδώ δεν είναι θέμα πρεστίζ, αλλά πρακτικό ζήτημα ουσίας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου