23 Ιουν 2012

Γύρω- γύρω όλοι και στη μέση... πορτοφόλι!


Όπως τα λέγαμε... Όσο το σκορ βρισκόταν στο under, στεκόταν και η Εθνική. Μόλις ξέφυγε, χάθηκε η μπάλα! Παρ' όλα αυτά, ο Σαλπιγγίδης, με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι στην εκπνοή, κράτησε ψηλά της σημαία της απόδοσης του tsoumbox, καθώς τον είχαμε ποντάρει για σκόρερ. Πάντως, ακόμη δεν ήρθε η ώρα του χθεσινού απολογισμού (αφού έως και σήμερα νωρίς το μεσημέρι διεξάγονται αγώνες στην Ιαπωνία, τους οποίους συμπεριλάβαμε στις προτάσεις μας). Αφήνοντας λοιπόν εκκρεμότητες, περνάμε στις αποδόσεις της Goalbet για τα ματς και τα σημεία που ξεχωρίσαμε απ' το σαββατιάτικο πρόγραμμα...



ΙΣΠΑΝΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ
Η κατοχή μπάλας είναι το θεμέλιο πάνω στο οποίο στήνουν το παιχνίδι τους και οι δύο. Αυτή είναι επί της ουσίας και η αμυντική τους τακτική, δηλαδή να κάνουν τα πάντα για να μην πιεστεί η όχι και τόσο ασφαλής οπισθοφυλακή τους. Φαντάζει λοιπόν εξαιρετικά πιθανό, αν δε γίνει το μεγάλο λάθος και δεδομένου ότι δεν εκβιάζουν το γκολ, να 'χουμε ένα ωραίο Χ στο ημίχρονο (2.10). Από κει και πέρα, αν είναι να μπει γκολ απ' τους Ισπανούς, όποτε κι αν μπει, είναι ώρα να το βάλει ο Ινιέστα (4.20), που γυροφέρνει σε όλα τα ματς την πηγή κι ήρθε η ώρα να μας... ξεδιψάσει!

ΕΚΤΟΣ EURO δεν πρέπει να τίθεται θέμα για τον άσο της Κρισιούμα (1.38), ενώ σοβαρές πιθανότητες - αν και χαμηλός - έχει ο άσος της Μινέϊρο (1.40), στο εντός έδρας ντεμπούτο του Ροναλντίνιο. Στο μεταξύ, φορμαρίστηκε το Λος Άντζελες (1.72) και πάει να κερδίσει το χαμένο έδαφος, αλλά κι εδώ έχουμε πτώση τιμής. Ψάχνοντας λοιπόν για καμιά απόδοση της προκοπής, θα ποντάρουμε στο διπλό του Κάνσας (2.38) στη Φιλαδέλφεια και στο Χ (3.50) στο ντέρμπι Βάσκο-Κρουζέϊρο, καθώς το καλεί και η παράδοση.

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ "παίζουν" με πιθανότητες εκτός της Ιαπωνίας και στις ΗΠΑ, με το goal/goal να προκύπτει στο Ντάλας (1.90) και στο Σολτ Λέικ (1.72), όπου αν ανοίξει νωρίς το σκορ, οι δύο ομάδες θα οδεύσουν σοβαρά και για το over (1.80).

- Θυμίζουμε ότι από χθες "είδαμε" άσο με over στη Χιροσίμα και επίσης over για τη Γιουμπίλο Ιβάτα...

* Κάντε από εδώ της εγγραφή σας στην Goalbet, μέσω του tsoumbox.blogspot.com κι εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα live στοιχηματισμού!   






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου