22 Απρ 2013

Τσάμπα "ρόμπες"!!! (video)

Δείτε πως η ΑΕΚ έπεσε τελικά και μέσα στους αγωνιστικούς χώρους

Κρίμα για τους κυρ Νίκους αυτής της ζωής, κρίμα και για τ' ΑΕΚάκια που ξεφτιλίστηκαν τσάμπα και βερεσέ, αρνούμενοι να δουν και να πιστέψουν την πραγματικότητα... Να λοιπόν που η ομάδα τους έπεσε και βαθμολογικά και αγωνιστικά, αλλά το χειρότερο είναι πως μετά απ' όσα είπαν κι έκαναν τις προηγούμενες μέρες...



...κατάφεραν να μας στρέψουν όλους εναντίον τους. Όλους όσους εξακολουθούμε να σεβόμαστε τα μάτια και τ' αυτιά μας, την κοινή λογική, τους κανονισμούς, την δίκαιη ήττα και εν τέλει τον ίδιο μας τον εαυτό. Όλους  εμάς που προσπάθησαν να μας υποβιβάσουν νοητικά... Εν τέλει, αυτός ο υποβιβασμός ήταν τριπλός... Στα γήπεδα, στα χαρτιά και στη συνείδηση κάθε σοβαρού φιλάθλου σ' αυτή τη χώρα!

Ένα έχω να γράψω, για να κλείσει αυτό το κεφάλαιο: 

Ραντεβού τη μεθεπόμενη σεζόν στη Super League, αν φυσικά καταφέρετε ν' ανέβετε τόσο γρήγορα, γιατί με τόσα χρέη σ' ένα πρωτάθλημα με τόσες ιδιομορφίες που δεν τις γνωρίζετε, μόνο ροδοπέταλα δεν θα 'χει ο δρόμος!

Εκτός αν βρεθεί και για εσάς μια Α.Ε.Ποντίων ή ένας Ιωαννίδης...

Υ.Γ. Λέτε να 'ναι αλήθεια ότι οι πανηγυρισμοί των μελών της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ στο γκολ του Γιαννούλη, ακούστηκαν ως τη Φιλαδέλφεια; Όχι τη Νέα... Την κανονική, στις ΗΠΑ!!!


2 σχόλια:

  1. μην ορκίζεσε για τον υποβιβασμό....οι συνάδελφοί σου από Αθήνα μεριά αφήνουν ένα παραθυράκι ανοικτό..."δικαίωση" στην εφέσεων, παίξιμο των τελευταίων 5-10 λεπτών με πανθραξ και με ανατροπή 2-1 τσουουουουοπ η αεκούλα στην Α εθνική πάλιιιιιιιιιιιιι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε ανωνυμε δεν γινονται αυτα τα πραγματα... η ελλαδα ειναι σοβαρη χωρα.. τι λες τωρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή