4 Οκτ 2013

Ιδού το σημείο... αιχμής για το AEL FC ARENA!



Διαβάζοντας προσεκτικά την πρώτη παράγραφο του κειμένου της φωτογραφίας, με το οποίο εξ' αρχής προτάθηκε στον Πλεξίδα, εκ μέρους της πλευράς Πηλαδάκη, η χρήση του AEL FC ARENA, γίνεται εύκολα αντιληπτό τι ήταν εκείνο που προκάλεσε τη σύγχυση κι έφερε την απόρριψη. Κι επειδή μαθαίνω πως σήμερα κιόλας υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο συνάντησης...


...της διοίκησης της ΑΕΛ με τον Μίμη Τσακμακίδη, δεν έχω παρά να ζητήσω κι απ' την πλευρά μου να ξεκαθαριστεί το εξής σημείο:

"...χωρίς τις τραπεζικές υποχρεώσεις, που εάν συμφωνήσουμε στα υπόλοιπα, μπορούμε να επικοινωνήσουμε ως Γήπεδο Α.Ε. με την τράπεζα, για την όσο το δυνατόν καλύτερη συμφωνία".

Επί της ουσίας, αυτό είναι και το σημείο αιχμής, γιατί διαβάζοντας το υπόλοιπο κείμενο θα καταλάβετε μέσες-άκρες ότι όλα τα υπόλοιπα βρίσκονται. 



Η συγκεκριμένη όμως διατύπωση είναι γεγονός πως επιτρέπει:

Τώρα, αν επρόκειτο για κακή διατύπωση ή για "τρικ", μήπως και τσιμπήσει το δόλωμα ο Πλεξίδας, δεν το ξέρω, δεν μπορώ να το αποδείξω και εν τέλει - έστω κι αν είναι ένα θέμα - δεν μ' ενδιαφέρει επί του παρόντος. Όπως δε μ' ενδιαφέρει σήμερα να ρωτήσω - αλλά θα ρωτήσω - γιατί δεν μίλησαν μεταξύ τους να το αποσαφηνίσουν απ' την αρχή να τελειώνουμε!

Αυτό που μ' ενδιαφέρει είναι να γίνει σήμερα κιόλας η δια ζώσης συνάντηση των δύο πλευρών, που έχει ήδη δρομολογηθεί και για την οποία φωνάζω απ' την αρχή, να λυθεί η παρεξήγηση αν υπάρχει και να βρεθεί λύση, ώστε η ΑΕΛ να παίζει στη φυσική της έδρα και να χρησιμοποιεί το προπονητήριό της, το οποίο θα αποκτήσει οριστικά ως σωματείο, όταν έρθει η ώρα της εκκαθάρισης.

Κι αν με τα Δένδρα υπάρχει όντως θέμα περί κατοχής, κυριότητας και δεν συμμαζεύεται, με το AEL FC ARENA τα πράγματα είναι απλά: Τα βρίσκουν ή δεν τα βρίσκουν, αλλά τουλάχιστον με τρόπο που να γίνεται σαφές και σ' όλους εμάς, ποιον βαραίνει η ευθύνη...

Υ.Γ. Ήθελα να γράψω και θα γράψω κάποια πράγματα ευρύτερα για την χθεσινή γενική συνέλευση της Ερασιτεχνικής, αλλά θα το κάνω αργότερα, αφού τώρα προείχε η αναζήτηση λύσης στο φλέγον ζήτημα του γηπέδου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου