24 Ιουν 2012

Καμιά παράταση, δεν... έΧει;


Επιτρέψτε μου για πρώτη φορά να πω ότι η ατυχία ή αυτό που ονομάζεται τέλος πάντων αστάθμητος παράγοντας, ήταν το στοιχείο που μας στέρησε το θετικό πρόσημο απ' τις προτάσεις της Παρασκευής. Κάπως έτσι ξεκίνησε και το σαββατόβραδο, αλλά ήρθε να ανταποδώσει νωρίς και να μας δώσει αισιοδοξία για τη συνέχεια (σ.σ. αν μάθετε πως νίκησε η Κρισιούμα, θα καταλάβετε)! Τέλος πάντων, αναλυτικός απολογισμός του Π/Σ/Κ θα γίνει συνολικά γύρω στα προσεχή μεσάνυχτα, καθώς και σήμερα παίζει πολύ... πράμα στα άγρια χαράματα. Αυτό βέβαια σημαίνει πως έχουμε το χρόνο να δώσουμε έγκαιρα τις ιδέες μας πάνω στο κουπόνι της Κυριακής, ώστε να εκμεταλλευτούμε και τις αποδόσεις της Goalbet, πριν αρχίσουν (σε κάποια ματς) να παίρνουν τον κατήφορο, απ' το Euro ως την Αργεντινή...



ΑΓΓΛΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ
Η μέχρι τώρα παρουσία τους μας λέει πως και οι δύο προσέχουν την άμυνά τους και προσπαθούν να παίξουν κάθετα στην επίθεση, χωρίς να κουράζουν τη μπάλα με υπερβολική κατοχή, αλλά και χωρίς να εκβιάζουν το γκολ. Η διαφορά είναι στον τρόπο με τον οποίο το κάνουν. Οι μεν Άγγλοι ποντάρουν στην ταχύτητα και τη δύναμή τους, ενώ οι Ιταλοί πιο πολύ στην τεχνική των... ράθυμων επιθετικών τους. Κοινός παρονομαστής είναι εκείνος που κάνει παιχνίδι, βγάζει ασίστ κι εκτελεί στημένα. Τζέραρντ από δω, Πίρλο από εκεί, με τη διαφορά ότι ο πρώτος έχει βοήθειες κι αντέχει, ενώ ο δεύτερος μετά το 60'-70' αρχίζει να "κάθεται". Τελευταίο στοιχείο που θα προσθέσω πριν πάω στο ζουμί, είναι πως απ' τη μια τους Άγγλους τους βλέπω εξ' αρχής τουλάχιστον για τετράδα, ενώ τους Ιταλούς οφείλω να τους υπολογίζω πάντα στα νοκ άουτ ματς (κι αφού απ' τον όμιλο περνάνε σχεδόν πάντα με το στανιό). Για να μην το κουράζω λοιπόν περισσότερο, αν δεν κάτσει το "μια ευκαιρία- ένα γκολ", όπως χθες με τους Ισπανούς, θεωρώ δεδομένο το Χ στο ημίχρονο (1.85), ενώ δεν αποκλείω κι από πλευράς στατιστικής, να 'χουμε το πρώτο ματς που θα πάει σε παράταση. Αυτό σημαίνει λοιπόν Χ τελικό (2.76) κι ακόμη καλύτερα, δεν θα 'ναι άσχημο τα δύο προηγούμενα σημεία να χρησιμοποιηθούν από τους πιο τολμηρούς για κάλυψη στην πλέον προσοδοφόρα επιλογή της ισοπαλίας, που 'ναι το Χ/Χ με απόδοση (4.05)! Ένας επιπλέον λόγος που με σπρώχνει σ' αυτή την επιλογή, είναι η πιθανότητα να το παίξουν οι Άγγλοι στη φυσική κατάσταση και να μην πιέσουν αν βλέπουν ότι το ματς έχει δρόμο και μετά το 90λεπτο... Σημειώστε πως αν ανεβεί πάλι στοίχημα στη Goalbet που να ζητάει τη φάση στην οποία θα αποκλειστούν οι δύο ομάδες κι ανάλογα με την απόδοση, θα πάρω Ιταλία/προημιτελική.

ΕΚΤΟΣ EURO είναι πολλά τα σημεία που θεωρητικά έχουν σοβαρές πιθανότητες δικαίωσης, αναλογικά με το πρόγραμμα. Γι' αυτό ακριβώς και δεν μπαίνω σε αναλύσεις, για τους διάφορους λόγους που μας οδήγησαν εδώ, παρά μόνο καταγράφω! Ψάχνουμε λοιπόν...

...ΑΣΟΥΣ από τις καλές έδρες των Αάλεσουντ (1.55), Μιοντάλεν (2.42), φυσικά από τις υποψήφιες πρωταθλήτριες Τίγκρε (1.45) και Άρσεναλ Σαραντί (1.46), καθώς και την υποχρεωμένη να νικήσει για να ανακάμψει (τώρα που της τελείωσε το Λιμπερταδόρες) ομάδα του πολύ Νεϊμάρ, Σάντος (1.69).

...ΔΙΠΛΑ από την φορμαρισμένη Μπρομαποϊκάρνα (1.77) στην έδρα της ουραγού Βάρναμο, την ασταμάτητη Έστερ (2.48), με απλή κάλυψη στο Χ (3.25) για στατιστικούς λόγους και την Φλουμινένσε (2.35), στην έδρα της σαφώς υποδεέστερης Γκοϊανένσε, που 'χει βάλει ως τώρα όλο κι όλο ένα γκολ. Όσοι θέλετε δείτε και τη Μπόκα (2.14), αλλά προσωπικά θα την αποφύγω γιατί δεν ξέρω την αντίδρασή της αν μάθει πως Σαραντί και Τίγκρε έχουν καθαρίσει!

...ΙΣΟΠΑΛΙΑ από την Ουνιόν Σάντα Φε (3.03), που της αρκεί ο βαθμός με την Εστουδιάντες για να σωθεί. Ωστόσο, δεν θα 'ταν παράλογο το συγκεκριμένο σημείο να παιχτεί σε ζητούμενα Χ, μαζί με το ματς Αγγλίας-Ιταλίας και τις αναμετρήσεις Γκρέμιο-Φλαμέγκο (3.56), Κορίνθιανς-Παλμέϊρας (3.13) και Ν.Υόρκη-Ουάσινγκτον (3.40). Στο τελευταίο ματς, λόγω φόρμας και πρόσφατης παράδοσης (0-1-2), ίσως ήταν καλό να πληρώσουμε και ως το διπλό του 3.79!!! Πληρωμένη διπλή Χ2 θα έψαχνα επίσης και στο Πλατανιάς-Παναχαϊκή, για το οποίο δεν ανέβηκαν ακόμη αποδόσεις.  

...ΕΙΔΙΚΑ στοιχήματα, για το τέλος... Μιλάμε για over σε Ασιρίσκα (1.53), Βάρναμο (1.57), Σαραντί (2.05),  Μποταφόγκο (1.85) και για under στο Κορίνθιανς-Παλμέϊρας (1.53).

Από τα παραπάνω, επιτρέψτε μου - εξαιρώντας πάντα το ματς του Euro - να διαχωρίσω ως βασικές μου επιλογές:

1 (1.45) ΤΙΓΚΡΕ-ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ: Δεν παίζει μόνο για τίτλο, αλλά και για παραμονή. Ψάξτε την να τρελαθείτε!
1 (1.46) ΣΑΡΑΝΤΙ-ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ: Τέτοιο ντεμαράζ επιβραβεύεται στη χειρότερη με μπαράζ (με την Τίγκρε) για τον τίτλο
2 (1.77) ΒΑΡΝΑΜΟ-ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ: Της λείπουν τα διπλά (2-0-4) και για να μείνει πρωταγωνίστρια απαιτούνται σε τέτοιες έδρες (0-2-4)
2 (2.35) ΓΚΟΪΑΝΕΝΣΕ-ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ: Είναι αήττητη γενικώς και παίζει σε έδρα ομάδας που δεν έχει κερδίσει σε πέντε αγώνες... γενικώς!
Χ (3.03) ΟΥΝΙΟΝ Σ.Φ.-ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ: Μέσα στο σκοτωμό των υπολοίπων για την παραμονή, δεν είναι ώρα για... σκοτωμούς!
2(Χ) (2.48/3.25) ΧΑΜΑΡΜΠΙ-ΕΣΤΕΡ: Σεβασμός στην πορεία (12-1-0) της μοναδικής αήττητης ομάδας των δύο πρώτων κατηγοριών σε όλα τα σκανδιναβικά πρωταθλήματα...

Καλά κέρδη σε όλους...

* Κάντε από εδώ της εγγραφή σας στην Goalbet, μέσω του tsoumbox.blogspot.com κι εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα live στοιχηματισμού!   







  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου